B Barış Çetin Ziyaretçi 17 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar yakında Windows 10 çıkacağı için lisanlı olarak Windows 7 kurdum fakat sağ altta eski 8.1'deki gibi rezerve edin gibi bir ikon çıkmadı. Windows 10 çıkınca yükseltme gibi bir şey mi gelecek ?
Arkadaşlar yakında Windows 10 çıkacağı için lisanlı olarak Windows 7 kurdum fakat sağ altta eski 8.1'deki gibi rezerve edin gibi bir ikon çıkmadı. Windows 10 çıkınca yükseltme gibi bir şey mi gelecek ?
sinann996 Megapat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 531 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa 17 Haziran 2015 #2 Tüm güncelleştirmeleri yaptığınızdan ve işletim sisteminizin Service Pack 1 olduğundan emin olun.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2015 #3 Windows 7'nin sürümü nedir ? Benim bildiğim kadarıyla sadece Ultimate'ler rezerve alabiliyor.
sinann996 Megapat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 531 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa 17 Haziran 2015 #4 FireStorm dedi: Windows 7'nin sürümü nedir ? Benim bildiğim kadarıyla sadece Ultimate'ler rezerve alabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben Home Basic kullanıyorum. Bana rezerve geldi. Gerekli açıklamaları Microsoft resmi sitesinde bulabilirsin.
FireStorm dedi: Windows 7'nin sürümü nedir ? Benim bildiğim kadarıyla sadece Ultimate'ler rezerve alabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben Home Basic kullanıyorum. Bana rezerve geldi. Gerekli açıklamaları Microsoft resmi sitesinde bulabilirsin.
kaspa Megapat Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 765 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2015 #5 Windows 10 ücretsiz yükseltmesi için ön kayıt - Microsoft Community 2. mesajda ne yapılması gerektiği yazıyor.
Windows 10 ücretsiz yükseltmesi için ön kayıt - Microsoft Community 2. mesajda ne yapılması gerektiği yazıyor.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2015 #6 sinann996 dedi: Ben Home Basic kullanıyorum. Bana rezerve geldi. Gerekli açıklamaları Microsoft resmi sitesinde bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şimdi Microsoft'un sitesinden baktım. Windows 7 SP1 gerekliymiş sadece . Bilgilendirme için teşekkürler .
sinann996 dedi: Ben Home Basic kullanıyorum. Bana rezerve geldi. Gerekli açıklamaları Microsoft resmi sitesinde bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şimdi Microsoft'un sitesinden baktım. Windows 7 SP1 gerekliymiş sadece . Bilgilendirme için teşekkürler .