Lisanslı Windows 11'e USB ile format nasıl atılır?

820844

Picopat
Benim lisanslı Windows 11'im var ve PC'ye format atacağım (USB ile) ve ne yapacağımı bilmiyorum.
1- Ürün anahtarımı nereden bulacağım ve bu anahtar benim lisansım mıdır?
2- Zaten lisansım var neden tekrar USB'ye Windows'u yüklüyorum.
3- Benim durumuma uygun bir video atar mısınız?
Teşekkür ederim.

Lisans Microsoft hesabına bağlanıyor, yani format atsan bile otomatik lisansın tanımlanıyor.

Hocam eğer bir microsoft hesabınız varsa sisteminizde login yapıyorsanız bildiğim kadarıyla key sizin hesabınıza tanımlanıyor.

BUradan da resmi Wİn11 kurulum USB'si oluşturma uygulamasını indirebilirsiniz. 16gb bir USB bellek yeterli.

Lisans ile Win11 format atma başka şeyler. Format atarken size KEY sorsa da onu girmeden de kuruluma devam ediyorsunuz. Kurulumdan sonra Microsoft hesabınıza login yaptığınızda otomatikman işletim sistemi etkinleştiriliyor.

Daha once etkinleştirilmiş PC ise:
Key girmesende,
Mail girmesende oto etkinleştirir.

Daha once etkinleştirilmiş PC ise:
Key girmesende,
Mail girmesende oto etkinleştirir.
Peki orasını anladım usbye w11 indirdikten sonra pcye nasıl format atacağım nereden?

Nereden formatı başlatayım lenovo pc.

Hocam BIOS üzerinden Boot menüsünden başlangıç diski olarka USB'yi seçip ayarları kaydedip BIOS'tan çıktığınızda bilgisayarınız taktığınız USB üzerinden Windows kurulumu işlemine geçecektir. Bunun için detaylı videolar mevcut.

henüz bu tür şeylerle yeni karşılaştığınız belli ve kafanızda çok soru olduğuna da eminim bunlara benzer. Aşağıdaki videoyu baştan sona izlerseniz bir çok sorunuz yanıt bulacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…