Lisanssız olan Windows 10 sistemde güncelle tuşuna basarak ne olur?

Egunes

Decapat
Kek günü
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
M.2 512GB A-data
Ekran kartı
Asus Dual Rx580
Anakart
Gigabyte B450M-H
İşlemci
Ryzen 5 5500
Bilgisayarı topladım ve bilgisayarcıya birleştirmesi için verdim. Windows kurdu. Bilgisayarı alıp eve kurduktan 1 ay sonra başlat menüsünde bilgisayarı kapatma sekmesine geldiğimde "güncelle ve kapat" seçeneği ek olarak bana sunuluyor. Lisanssız Windows olduğu için buna basarsam sorun olur mu?

Bilgisayarı topladım ve bilgisayarcıya birleştirmesi için verdim. Windows kurdu. Bilgisayarı alıp eve kurduktan 1 ay sonra başlat menüsünde bilgisayarı kapatma sekmesine geldiğimde "güncelle ve kapat" seçeneği ek olarak bana sunuluyor. Lisanssız Windows olduğu için buna basarsam sorun olur mu?

Hiçbir sıkıntı olmaz güncelleyebilirsiniz.

Hiçbir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir sıkıntı olmaz güncelleyebilirsiniz.

Hayır olmaz güncelleyebilirsin.

Sıkıntı olmaz. Kendim de yapıyorum. Otomatik güncellemiyor sadece kendiniz güncellenmiş oluyorsunuz. Lisans alırsanız otomatik güncelliyor.

Sıkıntı olmaz sadece etkinleştir yazısı gitmez güncellemeler yapılabilir :)

Hiçbir şey olmaz.

IMG_20230318_163636.jpg

Valorant oyununda böyle bir hata alıyorum. Windows güncellendikten sonra bu oldu. Windows sürümünü bir önceki sürüme nasıl döndürebilirim? Döndürürsem herhangi bir veri kaybolur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı