Çözüldü Lisanssız Windows 11 ayarlardan sıfırlanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pr1me

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Bende lisanssız Windows 11 var. Gereksiz çok şey indirdim birçok saçma şey var hepsini tek tek silmek sıkıntı olduğundan format atmaya karar verdim.

Ayarlardan sıfırlama seçeneğini kullanabilitr miyim? Lisans olmadığından sıfırlarken sıkıntı çıkar mı?

Sorum bunlardır şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Çözüm
Ayarlardan sıfırlamanızı tavsiye etmem, en iyisi temiz kurulum yapıp W11 kurmak ve sıfırlayabilirsiniz sıkıntı çıkmaz, ama pek sağlıklı bir yöntem değil.
Format atmis olmuyorsun. Sorunun cevabi ise sorun olmaz.

Ayarlardan sıfırlamanızı tavsiye etmem, en iyisi temiz kurulum yapıp W11 kurmak ve sıfırlayabilirsiniz sıkıntı çıkmaz, ama pek sağlıklı bir yöntem değil.

Temiz kurulum yapmak istiyorum aslında ama şu kurulum işlerinde şansım tutmuyor bir türlü hep sıkıntı yaşıyorum.

Bende bir laptop vardı Windows 7, bende kendi kendime onu Windows 10 yapmaya çalıştım bayağı bir uğraştan sonra yaptım.

Sonra bilgisayar açıldığında üzgün yüz çıkıp hata verip tekrar kapanıyor ve açılıyor sonra tekrar üzgün yüz verip gene kapanıyor böyle bir kısır döngüye girdi PC. Saçma sapan bir şey oldu.

Sonra geçenlerde başka bir bilgisayara Linux kurayım dedim almadığım hata kalmadı.

Kısaca kurulum işlerinde hep patladım bu yüzden de bu konuyu açtım acaba kurulum yapacağım mı diye

Format atmis olmuyorsun. Sorunun cevabi ise sorun olmaz.
Çok sağol.

Yine siz bilirsiniz de temiz kurulumda pek bir şey yok, kolay yapması. W7'den Windows 10'a geçmekte büyük bir çağ başlangıcı yani, büyük ihtimal eski bir sistem ve Windows 10 kaldıramadı o yüzden hata verdi. Siz şu anki sistemde deneyin, hata alırsanız geri yazarsınız çözüm çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…