Lisanssız Windows 8.1 Sıkıntı Çıkarır Mı?

Sisteme bu kadar para vermiş iken işletim sistemimin olması üzücü . Ne yapacagımı bilmiyorum açıkçası. Öğrenciyim evet.

DreamSpark ile 1 yıllık ücretsiz key alabilirsiniz. @Realsw hocam aşağıda ilgili video var. Umarım işinize yarar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dün başvurdum ama sanmıyorum okullar kapalı oldugundan sanırım verilmiyor lisans artık .

Kardeşim tabikide cıkarır lisanssız kullanılan Windows'lar coğu zaman virüs ceker haberin olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sistemi taksitle almayacaksanız bu şekilde alırsanız daha iyi olur. Sistemi sinerji.gen.tr den topladım orası taksitte ittriyor biraz. Taksitle alacaksanız da sistemde sadece ekran kartını Gtx 960 2G olarak değiştirebilirsiniz. Monitör için link aşağıda ayrıca ssdyi sonra ekleyin 60 gb hiçbirşeye yetyeceği gibi v300 gibi sorunlu bir seri seçmişsiniz paranızı boşa harcamış olursunuz. Bu kur seviyesinde bu bütçedeki bir sisteme ssd koymak lükstür! Sistemin ilk toplanışında buna para harcamak gereksiz.

Orjinal windows konusunda da paranız varsa emeğe saygı için orjinal alın ama yoksa da birşey olmaz sanki bu forumdaki herkes orjinal kullanıyormuş gibi "Sakın sahte kullanma ha!" demeleri gerçekten ironik. Ülkede kişisel bilgisayarı için orjinal yazılım alanların sayısı çok az iken sahte kullanan bunca insan varken nedense bu konu altındaki sorunlardan şikayetçi olan insan onca senedir duymadım. Dediğim gibi imkanınız varsa orjinal alın sahte kullanın diye bunu söylemiyorum ama burada gereksiz gözünüzü korkutmuşlar. Bu konuyla alakalı farklı forum sitelerinde araştırma yapsanız daha net cevap alırsınız aslında.
BenQ VW2245Z 21.5" 6ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı

Dosya Ekleri

• 2800.png
    29,1 KB · Görüntüleme: 317
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…