Derste iken ileriye dönük düşün; ''Bu benim geleceğimi şekillendirecek Eğer dersi dinlemezsem bu benim aleyhime'' şeklinde düşün. İlerde muhtemelden bunu yaptığın için pişman olacaksın. Engellemek senin elinde değil mi?
Bende de öyle oluyor. İki üç hafta sonra zihin kendiliğinden terbiye oluyor bir mal oluyor. Odaklanacağınız birşey olmalı yoksa bu odaksızlık gerçekten acı verici.
Asıl sebebin ders uzunluğu olduğunu düşünüyorum bende dinleyemediğim için hoca dersi bozmayacak her fırsatta soru soruyorum zaten bilirsin hocalar bir şey anlatmaya başlayınca ders 5-10 dk kaynıyor.
Ben de hep sıkılıyordum sınıftayken. Notları hep sıfır olan bir öğrenciydim ortaokulda. Derslerle hiç ilgilenmiyordum ve okuldan nefret ediyordum. İlköğretim zorunlu olduğu için gidiyordum. Arka sıralarda oturup telefona bakıyordum.
Ben de hep sıkılıyordum sınıftayken. Notları hep sıfır olan bir öğrenciydim ortaokulda. Derslerle hiç ilgilenmiyordum ve okuldan nefret ediyordum. İlköğretim zorunlu olduğu için gidiyordum. Arka sıralarda oturup telefona bakıyordum.