eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 6 Mart 2022 #11 WAHRETTE dedi: Okulu bırakıp iş kurmayı deneyebilirsiniz tabi çok riskli. Genişletmek için tıkla... Okul çağım çoktan geçti. Eski günleri anlattım sadece.
WAHRETTE dedi: Okulu bırakıp iş kurmayı deneyebilirsiniz tabi çok riskli. Genişletmek için tıkla... Okul çağım çoktan geçti. Eski günleri anlattım sadece.
WAHRETTE Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #12 eylül kabuss dedi: Okul çağım çoktan geçti. Eski günleri anlattım sadece. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum pardon hocam.
eylül kabuss dedi: Okul çağım çoktan geçti. Eski günleri anlattım sadece. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum pardon hocam.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #13 Dershane hocam şöyle bir tavsiye vermişti, madem okula gelmeye mecburuz madem ki ders işlenirken sınıfta durmaya mecburuz o halde dersi dinleyelim ki eve gidince bize ekstra yük çıkmasın rahat rahat dinlenelim. Aklınıza bunu getirmeyi deneyin.
Dershane hocam şöyle bir tavsiye vermişti, madem okula gelmeye mecburuz madem ki ders işlenirken sınıfta durmaya mecburuz o halde dersi dinleyelim ki eve gidince bize ekstra yük çıkmasın rahat rahat dinlenelim. Aklınıza bunu getirmeyi deneyin.