fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 12 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, lise 1 öğrencisiyim hafta sonları çalışmak zorunda kaldım. Sizce nerede çalışabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2022
Arkadaşlar merhaba, lise 1 öğrencisiyim hafta sonları çalışmak zorunda kaldım. Sizce nerede çalışabilirim?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.927 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 12 Ekim 2022 #2 fiqt dedi: Arkadaşlar merhaba, lise 1 öğrencisiyim hafta sonları çalışmak zorunda kaldım. Sizce nerede çalışabilirim? Genişletmek için tıkla... Cafelerde garsonluk. Bilgisayar bilgin iyiyse onunla ilgili bir tamir, bakım yeri. Ek iş öğrenmek istiyorsan marangoz veya oto tamir atölyeleri.
fiqt dedi: Arkadaşlar merhaba, lise 1 öğrencisiyim hafta sonları çalışmak zorunda kaldım. Sizce nerede çalışabilirim? Genişletmek için tıkla... Cafelerde garsonluk. Bilgisayar bilgin iyiyse onunla ilgili bir tamir, bakım yeri. Ek iş öğrenmek istiyorsan marangoz veya oto tamir atölyeleri.