Lise 1 öğrencisinin yazın yapabileceği işler nelerdir?

Mertfl1x

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Geçenlerde "yazın evde oturacağıma gideyim de bir iş bulayım." diye düşündüm ama lise bire gidiyorum. Ne çeşit ya da nasıl işler yapabilirim bilmiyorum. Bilgisayarcıda çalışmak, garsonluk, komilik gibi işler yapabilir miyim? Ya da buralar beni işe alır mı?

İyi Sosyaller.

Ben garsonluk yapmıştım. Ayrıca yanımda veya çevremde de benim yaşlarım da yaz işinde çalışanlar vardı. Siz de yapabilirsiniz.

Ben garsonluk yapmıştım. Ayrıca yanımda veya çevremde de benim yaşlarım da yaz işinde çalışanlar vardı. Siz de yapabilirsiniz.
Ayrıca geleceğe yatırım olarak günlük paragraf çözme - kitap okuma ve problem çözme gibi aktiviteleri de ihmal etmeyin derim. İleride çok işinize yarayacak.

Uzun vadelı olarak berbercılık olur ılk baslarda para alamazsın ogrendıkce alırsın ama kısa vadelı takılayım geceyım kafasındaysan garsonluk.

Geçenlerde "yazın evde oturacağıma gideyim de bir iş bulayım." diye düşündüm ama lise bire gidiyorum. Ne çeşit ya da nasıl işler yapabilirim bilmiyorum. Bilgisayarcıda çalışmak, garsonluk, komilik gibi işler yapabilir miyim? Ya da buralar beni işe alır mı?

İyi Sosyaller.

İşe alma kısmı değişebilir sanırsam yere göre, onun dışında senin yaşlarında olup(14-15) garsonluk tarzı kafelerde çalışan tanıdığım var okuldan sonra part time olarak ve yazın da çalışan, asgari ücret civarının altına düşmemeye çalış önerim.

İyi Sosyaller.

Garsonluk veya berberlik dışında yapabileceğin çok da fazla bir şey yok, işe alırlar büyük ihtimalle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı