9. sınıfım şu an 5 dersten kalıyorum sınavlar bitti henüz hepsi açıklanmadı hocalardan geçirmelerini istesem geçirirler mi bilmiyorum. Derslerde sessizdim ama emin değilim 3 dersten kalmam yeterli. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Ne yapmalıyım?
Güzel kardeşim sen 6 ay boyunca ders çalışmayıp sınavlara girerken bizim yardımcı olacağımızı falan mı düşündün, bu saatten sonra iş bitmiş girilecek olan notlar iyi olsun diye kıvranman lazım artık.
9. sınıfım şu an 5 dersten kalıyorum sınavlar bitti henüz hepsi açıklanmadı hocalardan geçirmelerini istesem geçirirler mi bilmiyorum. Derslerde sessizdim ama emin değilim 3 dersten kalmam yeterli. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Ne yapmalıyım?
Biraz abes kaçabilir belki; ama eğer örgün eğitimde sınıfta kaldığında açık liseye geçme hakkın varsa (bunu MEBİM'den öğrenebilirsin) bence kesinlikle açık liseye geç.
Bizim zamanımızda kalınan dersler için yıl sonunda ortalama yükseltme sınavı ve yine kalırsan sonraki ders yılının başında dersler başlamadan sorumluluk sınavları yapılırdı. Artık kalmadı mı o imkanlar? Hocalarla konuşmak, sınırda kalıyorsan işe yarayabilir bence...
Biraz abes kaçabilir belki; ama eğer örgün eğitimde sınıfta kaldığında açık liseye geçme hakkın varsa (bunu MEBİM'den öğrenebilirsin) bence kesinlikle açık liseye geç.