Lise 1 zor mu ?

Bol bol çalışmak mesele Hani bunu günlük şu kadar saat diye belirlemek doğru olmaz. Kişiye göre değişir zaten bu konular. Ben Türkiye 260. oldum. Günde 8 saat-10 saat rahat rahat çalışabilirim. Benzer derecelere sahip arkadaşlarımdan kimisi o kadar çalışamaz mesela. Şu da var gerçi günde 1-2 saat bile basit bir olay değil hakkaten.

Lise 1 çok kolay geldi bana. Neredeyse bütün derslerim 4'dü.

Ancak lise 2'nin özellikle de 2. dönemi felaket ti ya. Yaz tatili gelsin diye yalvarıyordum. Yapmadığımız eşeklik kalmadı son dönem

Dostum bak ben Lise 1'den itibaren çok düzenli çalışmaya başladım kısacası biraz inektim ama geçen sene sınav benim için çok rahat geçti. Kısaca Lise 1 çok mühim.

Sistem artık öyle bir şeye dönüştü ki ezber yapan kazanıyor arkadaş... Bakıyorsun Türkiye 1.'sine zaten cemaatçi orası artık standart oldu, hadi orayı geçtim hocalar diyor ki bomboş... Yani gelen çocuk hiç kendini vs. geliştirmemiş sadece ders çalışmış hep boş insanlarmış yani... Neyse bu bi kenara lise'de derslker biraz ağırlaşacağı için ilk başta afallayabilirsin. Ama çalışana gayet kolay... Bu kadar basit.

Her yıl biraz daha zor gelir insana o yüzden zor diye gözün korkmasın ama şunu söyliyim en rahat yılın olucak .

Lise 1 çok kolay. Derslerine düzenli bir şekilde çalışırsan, başaramayacağın hiç bir engel olmaz. Zor olan kısmı, okul'a, arkadaş'larına ve öğretmen'lerine alışman olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…