Lise 10.sınıf için fizik YouTube kanalı önerisi

acan1

Centipat
10. sınıfım, yarın fizik sınavım var. 4 gündür fizik çalışıyorum, Tonguç falan izledim ama hiçbir şey anlayamıyorum. Hocamız hiçbir şey yazdırmadı, kitaptan işliyoruz. Sınavdan yüksek almak istiyorum. Son günüm, gece geç saatlere kadar ders çalışacağım. Önerebileceğiniz bir YouTube kanalı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
10. sınıfım, yarın fizik sınavım var. 4 gündür fizik çalışıyorum, Tonguç falan izledim ama hiçbir şey anlayamıyorum. Hocamız hiçbir şey yazdırmadı, kitaptan işliyoruz. Sınavdan yüksek almak istiyorum. Son günüm, gece geç saatlere kadar ders çalışacağım. Önerebileceğiniz bir YouTube kanalı var mı?

Ben Özcan Aykın'ın dalgalar konusunu izledim ve gayet işin mantığını kavrayacak şekilde anlattığı için gayet güzel anladım.

Özcan aykın veya Altuğ güneş eğer hiç çalışmadıysanız biraz uzun sürer ama hakkını verirseniz sıkıntınız kalmaz, fakat 1 gecede ne kadar çalışır kafa bilemem tabii. Fizikle barış ve VIP fiziğe hiç bulaşmayın bence tabii sizin tercihiniz.

10. sınıfım, yarın fizik sınavım var. 4 gündür fizik çalışıyorum, tonguç falan izledim ama hiçbir şey anlayamıyorum. Hocamız hiçbir şey yazdırmadı, kitaptan işliyoruz. Sınavdan yüksek almak istiyorum. Son günüm, gece geç saatlere kadar ders çalışacağım. Önerebileceğiniz bir YouTube kanalı var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı