Lise 1'de Almanca dersinden K aldım

jrurahera

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba öncelikle Almanca sınavına giricektik ve elimdeki kağıdı cebime koydum ve sonradan sınavın bitmesine 15 dakika vardı ve özçekim yerinde emin olmadığım için kağıdı çıkardım ve kağıtta ufak sadece 1 tane not var oraya bakacaktım bakmadım ve hoca geliyordu kağıdı bürüştürdüm ve elimin avucunda saklamaya çalıştım ve hoca elini aç dedi ve kağıdımı aldı o kadar içime koydu ki sonradan bir tane kız vardı sınav yeni başladığında elinde kağıt vardı ve hoca gördü aldı ve sınav kağıdına baktı kızın kıza dedi hiçbir şey yazdın mı kopya kağıdından o da dedi hayır bende dedim hocam bakmadım kağıda vallahi hoca da dedi o zaman ne işi var kağıdın sende o kadar uyuz oldumki ve soracağım soru şu ki ortalamamı çok etkiler mi veya hocaya ailem ile her şeyi anlatsam düzeltir mi sınıfta herkes dalga geçti o kadar üzüldüm ki ağlama rekoru da kırmış olabilirim.

Sözlü notları da önemli fakat kopya çektiğin için hocan belki düşük girebilir. En kötü ihtimali düşünüyorum ve Almancanın 30 düştüğünü varsayıyorum. Haftalık iki saat dersi 10 puan düşürmek çok etkilemez fakat kopya çektiğin için kısa süreli okuldan uzaklaştırma ya da kınama cezası alabilirsin.

Sözlü notları da önemli fakat kopya çektiğin için hocan belki düşük girebilir. En kötü ihtimali düşünüyorum ve Almanca'nın 30 düştüğünü varsayıyorum. Haftalık iki saat dersi 10 puan düşürmek çok etkilemez fakat kopya çektiğin için kısa süreli okuldan uzaklaştırma ya da kınama cezası alabilirsin.

Kınama ne oluyor veya ben hocayla ailem ile konuşsam haledemez miyim ama bakmadımki kağıda.

Sınav kelebek sistemi olduğundan dolayı gözetmen öğretmen ismini idareye bildirmiştir. Buna yapacak bir şey maalesef yok ve yanında kopya kağıdı vb. gibi şeyler kopya çekmesen de suçtur ve kopya çekmiş muamelesi görürsün. Şu anlık yapacak bir şey yok gibi gözüküyor, dersin hocasına kopya çektiğin için pişman olduğunu ve bir daha yapmayacağını belirt. Hiç değilse sözlü notuna ne not verirse kârdır. Ucundan az da olsa kurtarmaya çalışmak daha mantıklı geliyor. Eğer savunma vb. gibi şeyler için çağırırlarsa da kendini savunursun.

Sınav kelebek sistemi olduğundan dolayı gözetmen öğretmen ismini idareye bildirmiştir. Buna yapacak bir şey maalesef yok ve yanında kopya kağıdı vb. gibi şeyler kopya çekmesen de suçtur ve kopya çekmiş muamelesi görürsün. Şu anlık yapacak bir şey yok gibi gözüküyor, dersin hocasına kopya çektiğin için pişman olduğunu ve bir daha yapmayacağını belirt. Hiç değilse sözlü notuna ne not verirse kârdır. Ucundan az da olsa kurtarmaya çalışmak daha mantıklı geliyor. Eğer savunma vb. gibi şeyler için çağırırlarsa da kendini savunursun.

Tamam hocam çok teşekkür ederim motivede oldum dediğinizi yapacağım inşallah insaflı biridir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı