Lise 1'de Almanca dersinden K aldım

Eokula yazılmadiysa notlar belki k girmez ama sözlünü düşük verebilir.

@jrurahera rica ederim, bizi durumdan haberdar edersin Biraz da kendini acındırarak konuş, notlarım kötü olduğu için böyle bir yola başvurdum. İkinci dönem derslerime sıkı şekilde çalışacağım, üzerimde de aile baskısı olduğundan dolayı ne yapacağımı bilemedim şeklinde bir konuşma yap. Öğretmenler insaflıdır, muhtemelen de insaflı davranacaktır ve ikinci dönem de dersine çalış

Tamamdır hocam çok güzel yazmışsınız. Hocayada diyeceğim ve sizide haberdar ederim teşekkür ederim.

Rica ederim, bir daha da böyle yönteme başvurmayın. Kopyayla evet, dersten anlık olarak başarılı olursun fakat kopyayla geçmeye de alışmamak lazım. Bir insan alışkanlığını kolay kolay yenemez ve ilerleyen zamanlarda da başına dert açabilir.

Haklısınız hocam o kağıdı almam hataydı baştan bir daha da olmaz akıllanmış oldum.

Olan oldu artık. Zararın neresinden dönülürse kârdır, geçmiş olsun.

K 0 olarak giriyor yazılılarını toplayıp 2ye bölünce ortalama oluyor kopyayı başta çekip hiçbir şey yazmasaydın sanada k yazmazlardı kopya disiplin suçu olduğu için tutanak tutup geçiştirmezler önceden suçun yoksa kınama verirler pişman olduğunu belli önceden suçun varsa uzaklaştırma alırsın hocalarına ters gitme ben gittim ve pişman oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…