Lise 1'de günlük 4 saat çalışma yeterli midir?

Abixixl

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün lise 1 oldum. Size göre kaç saat çalısmalıyım ve dersler neden bu kadar yavas geçiyor?

Çok fazla bile bence, daha yeni liseye geçmişsin ortaokuldan tamamen farklı olduğu için şu an sana sıkıcı geliyor alışırsın 1-2 haftaya.

İlk gündü bugün kankam bir de 4 saat sanki biraz fazla gibi ilk sene için. İlk sene eglenmene bak yaz tatilide bile fixlersin.

Günlük 4 saat fazla olur. Eve gidince tekrar yapsan yeterli.

@Abixixl fazla ama yapabiliyorsan devam ettir, sıkıldıkça keyfine bakarsın. Lisede geçirilen vakitler de değerli ama iyi bir üniversite kazanmak daha önemli.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, bugün lise 1 oldum. Size göre kaç saat çalısmalıyım ve dersler neden bu kadar yavas geçiyor?
bende yeni geçtim onuncu sınıfa kadar çalışacağımı sanmıyorum

Sınıf hocası söyledi bize yeğeni sadece 4 saat çalışarak (Sandalyeden bir kereliğine bile kalkmadan) ve doğru kaynakları alarak LGS de 14. Olmuş. Sana kalmış. Yeterli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…