Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #1 Eğer elinde olup atabilecek varsa sevinirim.
shechina Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 393 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #2 hangi konu lazım? tyt notlarından kırpıp atabilrim sana
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #3 shechina dedi: Hangi konu lazım? TYT notlarından kırpıp atabilirim sana. Genişletmek için tıkla... Fizikte optik gerekli kimyadada asitler, bazlar ve tuzlar.
shechina dedi: Hangi konu lazım? TYT notlarından kırpıp atabilirim sana. Genişletmek için tıkla... Fizikte optik gerekli kimyadada asitler, bazlar ve tuzlar.
held06 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 417 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #4 Not yok ama fizikte Altuğ Güneşin videolarını izlemeni tavsiye ederim.
shechina Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 393 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #5 fizik dosyası büyük olduğu için atamıyorum dosyaco'dan atsam olur mu Dosya Ekleri kimya.pdf 1,5 MB · Görüntüleme: 69
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #6 shechina dedi: Fizik dosyası büyük olduğu için atamıyorum Dosyaco'dan atsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Dosya co yasak burada boşu boşuna ceza alma Google Drive'ya da başka bir siteye yüklemeye denersen olur.
shechina dedi: Fizik dosyası büyük olduğu için atamıyorum Dosyaco'dan atsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Dosya co yasak burada boşu boşuna ceza alma Google Drive'ya da başka bir siteye yüklemeye denersen olur.
shechina Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 393 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #7 Mert Atakann dedi: Dosya co yasak burada boşu boşuna ceza alma Google Drive'ya da başka bir siteye yüklemeye denersen olur. Genişletmek için tıkla... he bilmiyordum yasak oldugunu google drive'a yükledim dun mesaj yazmayi unutmusum kusuruma bakma brom fizik.pdf drive.google.com
Mert Atakann dedi: Dosya co yasak burada boşu boşuna ceza alma Google Drive'ya da başka bir siteye yüklemeye denersen olur. Genişletmek için tıkla... he bilmiyordum yasak oldugunu google drive'a yükledim dun mesaj yazmayi unutmusum kusuruma bakma brom fizik.pdf drive.google.com
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #8 shechina dedi: he bilmiyordum yasak oldugunu google drive'a yükledim dun mesaj yazmayi unutmusum kusuruma bakma brom fizik.pdf drive.google.com Genişletmek için tıkla... Erişim istedim hocam.
shechina dedi: he bilmiyordum yasak oldugunu google drive'a yükledim dun mesaj yazmayi unutmusum kusuruma bakma brom fizik.pdf drive.google.com Genişletmek için tıkla... Erişim istedim hocam.
shechina Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 393 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #9 Mert Atakann dedi: Erişim istedim hocam. Genişletmek için tıkla... hallettim hocam