Lise 2. tercihlerimi iptal edemiyorum

jhonnydepp

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 1. tercihlerimi yapıp yerleştim ikinci tercihleri de düşündüm ama imkanımız yokmuş öyle bir şeye. Neyse ben bir şey denemek için kontenjanı 0 olan komşu kayıt alanımda olan bir liseyi ikinci tercihlere yazıp geri silmiştim. Bugün baktım ki o lise orada duruyor, o tercihi siliyorum yeniliyorum ama yok gitmiyor. Ben yerleştiğim okuldan başka bir yere gitmek istemiyorum. Bir sorun yaratır mı bu? Onay bekliyor yazısı var onaylatmayacağım, zaten kontenjanı sıfır ama korku işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben 1. tercihlerimi yapıp yerleştim ikinci tercihleri de düşündüm ama imkanımız yokmuş öyle bir şeye. Neyse ben bir şey denemek için kontenjanı 0 olan komşu kayıt alanımda olan bir liseyi ikinci tercihlere yazıp geri silmiştim. Bugün baktım ki o lise orada duruyor, o tercihi siliyorum yeniliyorum ama yok gitmiyor. Ben yerleştiğim okuldan başka bir yere gitmek istemiyorum. Bir sorun yaratır mı bu? Onay bekliyor yazısı var onaylatmayacağım, zaten kontenjanı sıfır ama korku işte.
O okuldan 1 kişi bile ayrılırsa puanın yetiyorsa oraya geçersin.

Sistemi resetle veya e-Devlet'e çıkış yapıp tekrar gir. Muhtemelen silinmiştir ama sende öyle gözüküyordur. Öyle değilse de milli eğitimi falan arayıp iptal ettirmeniz lazım. Eğer o okulda 1 kontenjan bile açılırsa direkt otomatikman oraya geçersiniz. Tabii geçtikten sonra gittiğiniz okulun müdüriyetine dilekçe vererek iptal ettirebiliyorsunuz uğraştırmaz merak etmeyin. Yaşayan arkadaşlarım olmuştu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı