Lise 2'de 7 Zayıfla Kalınır mı?

Eren Biricik

Hectopat
Daha fazla  
Ben lise ikiye gidiyorum yıl sonu 7 tane zayıfım var ama ortalamam 57,56 dil anlatımdan kalıyorum.
Ben şimdi sınıfta kalıyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani yönetmelikte 6 zayıftan fazla dersin olursa sınıf tekrarı olur deniyo gecen senede 4 zayıfım vardı dil anlatımdan yine kalmıştım ama sorumlu geçmiştim yine aynısı mı olacak?

Dostum bende senin gibi biliyorum. Tek kaldığım ders 43 ile dil anlatım. Kalbime iniyordu
Benimde şu an dil anlatım 48. Tarih coğrafya gibi dersler 80-90 bu dersten geçemiyorum bir türlü.

Yani yönetmelikte 6 zayıftan fazla dersin olursa sınıf tekrarı olur deniyo gecen senede 4 zayıfım vardı dil anlatımdan yine kalmıştım ama sorumlu geçmiştim yine aynısı mı olacak?
6 zayıf diye birşey yok. Öğretmenle uzun uzun konuştum bu konuyu. 10 tane zayıfın olsada ağırlıklı yıl sonu başarı puanı "50" ve üzeri ise, dil anlatımdan geçtiğini varsayıyorum, doğrudan geçerler. Dil anlatımdan kaldığın zaman ise "Sorumlu" geçersin. Bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…