Hayır. Çıraklık eğitimle ilgili başka sorun varsa cevaplarım.
Senin yerinde olsam açıktan yazar + çıraklık eğitime yazılırdım. 6 ayda ustalık belgemi alır erkenden iş hayatına atılırdım.
çok güzel diyosun ancak bu cnc torna mesleğinden aşırı derece soğudum ve keşke geçmeseydim dedim bölüm değiştirdiğim için 1 yıl geriye atdı bu seneyi bitirip 12. sınıfa geçtiğimde açığa geçmeyi düşünüyorum çünkü gerçekten bir önceki konuda birisinin yazmış olduğu gibi öğretim sistemi değil ucuz işci yetiştirmek için bir kuruluş….
çok güzel diyosun ancak bu cnc torna mesleğinden aşırı derece soğudum ve keşke geçmeseydim dedim bölüm değiştirdiğim için 1 yıl geriye atdı bu seneyi bitirip 12. sınıfa geçtiğimde açığa geçmeyi düşünüyorum çünkü gerçekten bir önceki konuda birisinin yazmış olduğu gibi öğretim sistemi değil ucuz işci yetiştirmek için bir kuruluş….
Kim dediyse yanlış diyor. Yurtdışı düşüncen varsa mesem mezunu ile açık+çıraklık eğitim mezunu arasında fark oluyor. Babam çıraklık eğitimde çalışıyor. Bir sürü öğrencisi yurtdışına gitti. Tercih senin.
Bazı olaylarda yaş önemli değil. Yaşanan süreçte kendini ne kadar kalifiye eleman yaptığın. Değerini göremediğin yere göre yorum yapmak yanlış. Ben sadece iş hayatına kolayca atılsın diye yukarıda önerimi yaptım. Normalde bir mesem öğrencisi daha değerlidir.