Lise 3 birisi nasıl para kazanabilir?

Tecrübe gerektirmeyen işler var ama yetenek olayında sıkıntı yaşayabilir. Bu tarz işlerde iyi düzeyde ingilizce bilmesi gerektiriyor. O yüzden yazmıştım. Doğru bilseydi başlıkta belirtirdi. Şunu biliyorum ne yapabilirim diye.

Arkadaşlar dedikleriniz için teşekkürler ama yakınımda ne restoran var ne de böyle çalışabileceğim bir yer bana internet üzerinden yapabileceğim 18 yas alti olan günlük 30 TL bile kazansam yeterli olacağını işler önerirsiniz mutlu olurum.

Olsaydı hepimiz yapardık hocam. İnternetten para kazanmak anlatıldığı gibi kolay değil.

Ne yeteneğin var? Ne yapabilirsin? İngilizce biliyor musun? Biliyorsan ne düzeyde biliyorsun?

Olsaydı hepimiz yapardık hocam. İnternetten para kazanmak anlatıldığı gibi kolay değil.
Tamam teşekkürler kolay gelsin size

Ne yeteneğin var? Ne yapabilirsin? İngilizce biliyor musun? Biliyorsan ne düzeyde biliyorsun?

Yetenek olarak çok iyi aimim var İngilizce seviyem oyunlar okuldan falan iyi kendime göre yeterli görüyorum tabii eksik olsa da

Yetenek olarak çok iyi aimim var İngilizce seviyem oyunlar okuldan falan iyi kendime göre yeterli görüyorum tabii eksik olsa da
İngilizce olarak ne düzeyde biliyorsunuz? Mesela bir makale verilse okuyup anlayabilir misiniz? Ya da talimatlar verilse? Bilmiyorsanız o zaman para kazanma ihtimaliniz biraz azalıyor. Belki bir ihtimal bionluk gibi sitelerden hesaplar için o hesabı alıp rank kasabilirsiniz. Ya da bir yerde okumuştum koçluk yapabilirsiniz. Eğer ingilizce biliyor olsaydınız dolar bazında para kazanırdınız. Öbür türlü para kazanmanız baya azalıyor.

İnternetten para kazanmanın en mantıklı yolu sosyal medyalarda bir kitle oluşturmak. Para kazanma işiyse sponsorlar ve bu kitleyi referans sistemi olan sitelere yönlendiren videolar yapmak. Mesela Sweatcoin diye bir uygulama vardı -şu adım sayıp bir şeyler kazandıran uygulama- onda sadece referans ile 900 dolar mı ne kazanılabiliyordu. Tabi bu tarz işler büyük bir emek ve zaman gerektiriyor. İnternetten para kazanma(30-40TL/günlük) yöntemleri ise çok karsız. Emin ol gidip tarlada yevmiye ile çalışsan daha az uğraşıp çok daha fazla para kazanırsın. Bu arada köyde falan bile otursan etrafta çalışacak bir yer bulabilirsin kanka bana biraz bahane gibi geldi bu kusura bakma.

Kanka kusura bakmada e-sporcu değilsen oyundaki aimin hiç bir şey ifade etmiyor.

Yukarıda yazıldığı gibi aiminizin iyi olduğunu söylediniz. Bir e-sporcu kadar iyi aiminiz yoksa birşey ifade etmiyor gerçekten.

E-sporcu olmak sanıldığından çok daha zor bir şey olsa da ailende o yönde destek verirse ve e-mentalinin buna yeteceğine inanıyorsan yönelebilirsin. Bu arada keşke ortaokulda PYBS sınavına girseydin. Ben ortaokulda hiç çalışmadan 8 yanlış yapmıştım 5 senedir burs alıyorum hem aileme borç harç mevzularında iyi destek oluyor hem de kendim için harçlık. Belki okuyan varsa görsün diye yazıyorum bunu bence iyi bir fırsat. Ortaokul konuları çok kolay olduğu için yapabilirsiniz.

Sizide çok üzmeden özet olarak söyleyim. İngilizce düzeyiniz C1 civarında olmadan internetten yurt dışı kaynaklı bir işte ve işte ingilizce bilmek gerektiriyorsa para kazanmanız imkansız. Bu yüzden dolar üzerinden maaş almayı unutun. İkincisi oyunlarda iyi olmanız. Örnek vermek gerekirse CS:GO oynadığınızı farz edelim minimum Global olup üzerine Faceitte iyi yerlerde olmanız gerekiyor. Bu durumları karşılayamadığınız sürece para kazanamazsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…