Merihos Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 158 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #1 Lise 3'e başlayacağım bu sene. Şu an burs arıyorum. T3 vakfının bursunu buldum ancak 2025 dönemi kayıtları bitmiş, ne zaman açılacak bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2025
Lise 3'e başlayacağım bu sene. Şu an burs arıyorum. T3 vakfının bursunu buldum ancak 2025 dönemi kayıtları bitmiş, ne zaman açılacak bilmiyorum.
B Belediyebaşkanı Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 292 Çözümler 1 6 Eylül 2025 #2 Merihos dedi: Lise 3'e başlayacağım bu sene. Şu an burs arıyorum. T3 vakfının bursunu buldum ancak 2025 dönemi kayıtları bitmiş, ne zaman açılacak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bulabildiniz mi hocam birde t3 vakfı burs kayıtları ne zaman başlıyor acaba ?
Merihos dedi: Lise 3'e başlayacağım bu sene. Şu an burs arıyorum. T3 vakfının bursunu buldum ancak 2025 dönemi kayıtları bitmiş, ne zaman açılacak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bulabildiniz mi hocam birde t3 vakfı burs kayıtları ne zaman başlıyor acaba ?
Taksi Naber Müdür Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 594 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #3 Belediyebaşkanı dedi: Bulabildiniz mi hocam birde t3 vakfı burs kayıtları ne zaman başlıyor acaba ? Genişletmek için tıkla... Burs başvuruları başladı.
Belediyebaşkanı dedi: Bulabildiniz mi hocam birde t3 vakfı burs kayıtları ne zaman başlıyor acaba ? Genişletmek için tıkla... Burs başvuruları başladı.
B Belediyebaşkanı Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 292 Çözümler 1 5 Ekim 2025 #4 Taksi Naber Müdür dedi: Burs başvuruları başladı. Genişletmek için tıkla... Gördüm hocam bir sürü belge + video istiyorlar.
Taksi Naber Müdür dedi: Burs başvuruları başladı. Genişletmek için tıkla... Gördüm hocam bir sürü belge + video istiyorlar.
Taksi Naber Müdür Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 594 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #5 Belediyebaşkanı dedi: Gördüm hocam bir sürü belge + video istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam belgeler zaten devlet bursu harici tüm burs veren yerlerde zorunlu. Videoyu bende anlamadım:
Belediyebaşkanı dedi: Gördüm hocam bir sürü belge + video istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam belgeler zaten devlet bursu harici tüm burs veren yerlerde zorunlu. Videoyu bende anlamadım: