Lise 3'te fizikten geçemiyorum

Awhlind

Megapat
Makaleler
3
Yer
Asgard
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Lise 3'e gidiyorum. Önceki fizik notum 10'du bugün 2. sınavı olduk ve sanırım 40 aldım. Hoca da yüksek ihtimal geçirmeyecek dersten. Diğer dersler daha belli değil ama fizik en kritiği benim için. 1. dönem sadece fizikten kalsam ne olur? Ve hani özele geçme durumum olabilir öyle olursa diğer dönem de eşit ağırlığa geçmek istiyorum zaten. Sorumluya kalma durumu olursa nasıl olur?

Lise 3'e gidiyorum. Önceki fizik notum 10'du bugün 2. sınavı olduk ve sanırım 40 aldım. Hoca da yüksek ihtimal geçirmeyecek dersten. Diğer dersler daha belli değil ama fizik en kritiği benim için. 1. dönem sadece fizikten kalsam ne olur? Ve hani özele geçme durumum olabilir öyle olursa diğer dönem de eşit ağırlığa geçmek istiyorum zaten. Sorumluya kalma durumu olursa nasıl olur?

4 yılda 2 kere sorumluluktan kalabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla sorumluluğu geçerseniz sorun olmaz.

Fizikten sorumluluk sınavına girmezsin sadece edebiyat.

Dersten kalıp kalmaman 2dönemim ders ortalamasına bağlı örneğin ilk dönem ortalaman 35 ikinci dönem ortalaman 65 ve (35+50)÷2 = 50 olduğu sorumluluğa girmene gerek yok çünkü geçmiş oluyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı