uzayli_1 Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #1 11. sınıfa geçiyorum eşit ağırlık seçmiştim fakat fikrimi değiştirdim okulun açılmasına çok az bir süre kaldı bu saatten sonra değişir mi?
11. sınıfa geçiyorum eşit ağırlık seçmiştim fakat fikrimi değiştirdim okulun açılmasına çok az bir süre kaldı bu saatten sonra değişir mi?
uzayli_1 Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #3 658131 dedi: Okulla konuş. Genişletmek için tıkla... Gidip konuşsam değiştirirler mi?
E estudiante Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 169 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolojik Danışman 9 Ağustos 2024 #4 Okul idaresinin ve sınıfların mevcut sayıları önemli. Velin ile gidersen daha fazla kolaylık sağlarlar diye düşünüyorum.
Okul idaresinin ve sınıfların mevcut sayıları önemli. Velin ile gidersen daha fazla kolaylık sağlarlar diye düşünüyorum.
Ak47User Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 141 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #5 Sorun yaşamazsın bizde çok fazla değiştiren olmuştu. Tabii EA ve say sınıf kontenjanlarına bağlı.
uzayli_1 Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #6 estudiante dedi: Okul idaresinin ve sınıfların mevcut sayıları önemli. Velin ile gidersen daha fazla kolaylık sağlarlar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Okulumda sayısal seçen azınlık geçirirler mi?
estudiante dedi: Okul idaresinin ve sınıfların mevcut sayıları önemli. Velin ile gidersen daha fazla kolaylık sağlarlar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Okulumda sayısal seçen azınlık geçirirler mi?
E estudiante Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 169 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolojik Danışman 9 Ağustos 2024 #7 uzayli_1 dedi: Okulumda sayısal seçen azınlık geçirirler mi? Genişletmek için tıkla... Dilekçe ver, olur diye biliyorum. Okul idaresi daha net bilir.
uzayli_1 dedi: Okulumda sayısal seçen azınlık geçirirler mi? Genişletmek için tıkla... Dilekçe ver, olur diye biliyorum. Okul idaresi daha net bilir.
kardesgarantisibenim Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #8 Okuldan okula değişiyor. En iyisi yorum yapan arkadaşların dediği gibi idare ile görüşmek.