490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2022 #1 Lisede yaşadığınız üzücü, güzel, garip, disiplin gibi anıları anlatın. Ben anlatamıyorum çünkü daha lise 1'im.
Lisede yaşadığınız üzücü, güzel, garip, disiplin gibi anıları anlatın. Ben anlatamıyorum çünkü daha lise 1'im.
leofurkan Centipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #2 Ben de senin gibi lise 1'im. Asosyal, içine kapanık birisi olduğum için büyük ihtimal hiçbir lise anım olmayacak.
Ben de senin gibi lise 1'im. Asosyal, içine kapanık birisi olduğum için büyük ihtimal hiçbir lise anım olmayacak.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2022 #3 leofurkan dedi: Ben asosyal, içine kapanık birisi olduğum için büyük ihtimal hiçbir lise anım olmayacak. Genişletmek için tıkla... Bende öyleydim fakat lisede açılıyorsunuz hocam, kişiden kişiye değişir ama umarım içe kapanıklıktan kurtulursunuz.
leofurkan dedi: Ben asosyal, içine kapanık birisi olduğum için büyük ihtimal hiçbir lise anım olmayacak. Genişletmek için tıkla... Bende öyleydim fakat lisede açılıyorsunuz hocam, kişiden kişiye değişir ama umarım içe kapanıklıktan kurtulursunuz.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 19 Mayıs 2022 #4 490836 dedi: Lisede yaşadığınız üzücü, güzel, garip, disiplin gibi anıları anlatın. Ben anlatamıyorum çünkü daha lise 1'im. Genişletmek için tıkla... Lise pek yaşayamadık pandemi yüzünden malum.
490836 dedi: Lisede yaşadığınız üzücü, güzel, garip, disiplin gibi anıları anlatın. Ben anlatamıyorum çünkü daha lise 1'im. Genişletmek için tıkla... Lise pek yaşayamadık pandemi yüzünden malum.
volkandemirel01 Kilopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #5 Elreann e soracaksın bunu.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 19 Mayıs 2022 #6 Liberte Sergen dedi: Bende öyleydim fakat lisede açılıyorsunuz hocam, kişiden kişiye değişir ama umarım içe kapanıklıktan kurtulursunuz. Genişletmek için tıkla... Değişen nesil.
Liberte Sergen dedi: Bende öyleydim fakat lisede açılıyorsunuz hocam, kişiden kişiye değişir ama umarım içe kapanıklıktan kurtulursunuz. Genişletmek için tıkla... Değişen nesil.
Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 842 Çözümler 6 19 Mayıs 2022 #7 490836 dedi: Lisede yaşadığınız üzücü, güzel, garip, disiplin gibi anıları anlatın. Ben anlatamıyorum çünkü daha lise 1'im. Genişletmek için tıkla... Tuvalet'de sürekli sigara içerken yakalanıyordum ve bir zamandan sonra takmamaya başlamıştım bu yüzden okula 600 TL gibi bir sigara borcum vardı ödemeyince okuldan attılar. Bende bu sebeple açıktan istediğim bölümü bitirmiştim.
490836 dedi: Lisede yaşadığınız üzücü, güzel, garip, disiplin gibi anıları anlatın. Ben anlatamıyorum çünkü daha lise 1'im. Genişletmek için tıkla... Tuvalet'de sürekli sigara içerken yakalanıyordum ve bir zamandan sonra takmamaya başlamıştım bu yüzden okula 600 TL gibi bir sigara borcum vardı ödemeyince okuldan attılar. Bende bu sebeple açıktan istediğim bölümü bitirmiştim.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.718 Makaleler 7 Çözümler 93 19 Mayıs 2022 #8 leofurkan dedi: Ben de senin gibi lise 1'im. Asosyal, içine kapanık birisi olduğum için büyük ihtimal hiçbir lise anım olmayacak. Genişletmek için tıkla... Hocam benim lise 1 zamanım karantinaya denk geldi, ona rağmen şuan sınıfımla çok güzel bir ilişkimiz var. Lisedesiniz, sınıfla beraber açılacaksınız. 490836 dedi: Lisede yaşadığınız üzücü, güzel, garip, disiplin gibi anıları anlatın. Ben anlatamıyorum çünkü daha lise 1'im. Genişletmek için tıkla... Arkadaşı potaya oturtmuştuk
leofurkan dedi: Ben de senin gibi lise 1'im. Asosyal, içine kapanık birisi olduğum için büyük ihtimal hiçbir lise anım olmayacak. Genişletmek için tıkla... Hocam benim lise 1 zamanım karantinaya denk geldi, ona rağmen şuan sınıfımla çok güzel bir ilişkimiz var. Lisedesiniz, sınıfla beraber açılacaksınız. 490836 dedi: Lisede yaşadığınız üzücü, güzel, garip, disiplin gibi anıları anlatın. Ben anlatamıyorum çünkü daha lise 1'im. Genişletmek için tıkla... Arkadaşı potaya oturtmuştuk
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2022 #9 490836 dedi: Lisede yaşadığınız üzücü, güzel, garip, disiplin gibi anıları anlatın. Ben anlatamıyorum çünkü daha lise 1'im. Genişletmek için tıkla... Bizimkiler sınıfta içilmemesi gereken şeyler içmişti Alkol, sigara. tabii ki kötü bir şey fakat o zamanlar mutluyduk, güzel sanıyorduk her şeyi.
490836 dedi: Lisede yaşadığınız üzücü, güzel, garip, disiplin gibi anıları anlatın. Ben anlatamıyorum çünkü daha lise 1'im. Genişletmek için tıkla... Bizimkiler sınıfta içilmemesi gereken şeyler içmişti Alkol, sigara. tabii ki kötü bir şey fakat o zamanlar mutluyduk, güzel sanıyorduk her şeyi.
leofurkan Centipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #10 Liberte Sergen dedi: Bende öyleydim fakat lisede açılıyorsunuz hocam, kişiden kişiye değişir ama umarım içe kapanıklıktan kurtulursunuz. Genişletmek için tıkla... İnşallah kurtulurum da hocam pek sanmıyorum ya.
Liberte Sergen dedi: Bende öyleydim fakat lisede açılıyorsunuz hocam, kişiden kişiye değişir ama umarım içe kapanıklıktan kurtulursunuz. Genişletmek için tıkla... İnşallah kurtulurum da hocam pek sanmıyorum ya.