Lise aşkı ve git geller

Dükkan da vermiyor mu?
Yani sanayi verebilir aynı benim gibi olan çocuk 25 alıyordu 3 ay önce şimdi artmıştır ama benim çalıştığım yer servis xaten paramı devlet veriyor onların cebinden beş kuruş çıkmıyor şimdi ki aklım olsa meseme geçer miydim bilmiyorum da. Kanka bu başlık lise aşkı niye iş soruyorsunuz

Kardeşim senin hiç mi bir onurun gururun yok? Erkeksin sen az onurlu davran kız kaç tane erkekle konuşmuş senle konuşurken başkasından Instagram istemiş senle ayrılmış kaç kez isteğini reddetmiş mesajlarına geç bakıyor ama sen erken bakıyorsun bunların sonucunu çıkardığında bu kız seni oynatıyor seni kullanıyor seven hiç bir kızda böyle davranmaz zaten emin ol, git başka eli yüzü düzgün bir kız bul.

Tamam diyelim çok sevdin evlendiniz bu kız gene o alışkanlığından vazgeçmeyecek başka erkeklerle takılacak seni aldatacak seninde başına iş açacak hadi onuda geçtim çocuklarına geçmişte bir sürü erkekle konuşmuş afedersiniz ama demek zorundayım çünkü öyle k*şar bir anne mi vereceksin? Sana tavsiyem o kızı unut çünkü seni aynı döngüye sokacak düzgün bir kız bul gerçekten ve rahatına bak ayrıca hiçbir kızada bu kadar aşırı fazla değer verme kız seni el üstünde görüyor sırf bu yüzden yapmayın beyler siz erkeksiniz kızların oyunlarına düşmeyin onurunuzu gururunuzu koruyun.

Bazen sevince her seyin yola gircegini dusunuyorsun kalbe soz gecmiyor ki be kanka inan suan yazsa suan da dunku gibi hisderim, karsı konulmaz bir duygu bu , mevlaya elimi her actımda onun ismi geciyor . İstihare namazı kılarsam bi kac hafta belki gonlumden silip atar onu Allah bilmiyorum . Ama cocuk anne konusuna gelirsende hic bir sey diyemem ama en azından kucuk yasta yapilan bir seyin ciddiyetinin o kadar olucagini dusunmuyorum ne blm . Cocuklar anneniz 15 yasinda bir yilda 4 5 erkekle konustu falan sacma geliyoe kulağa tamam suan o buyudu yine akli ayni olabilir en azindan olgunlastiginda belki her seyi duzene sokabilir dogru kararlar verebilir. İnan bana iyi bie insan olmadıgın farkındayım ama bazen olmuyor

Şuan ki hissettiğin duygu gerçek değil tam olarak çünkü ergenliktesin ve lise aşkları heves ilişkisidir, ilerde pişman olup olmamak sana kalmış ama olgunlaşınca düşünce tarzın değişebilir sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…