Lise aşkım evlendi

Blackss

Megapat
Makaleler
2
Evet o malum gün geldi. 9-10 sene önce ilk onu gördüğümde kalbim nasıl yerinden çıkacak gibi olmuştu, bakışlarımı hiç ayıramazdım hatırlıyorum.

İlk kez ve uzun yıllarca onu sevdim. Sonrasında adamakıllı kimseyi sevmedim bile.

Az önce o malum hikayeyi açtım Instagram'da. Nişanlı olduğu çocukla evlenmiş dans ediyordu. Tabii ilk o duygular kalmadı ama içim bir burkulmadı desem yalan olur. Bu gece de bana yakın dostlar iyi akşamlar.

Vur kafayı uyu, yapabilirsen tabii. Geçmiş olsun, hocam.

Vay beee, bu duyguyu tatmak istemiyorum. Düşüncesi bile hoş değil.

Birebir yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. Küçüklüğümden beri oyun oynayıp takıldığımız bir kız vardı mahallede. Lise bitince biz taşındık sonra bir daha görememiştim. Bir sabah Instagram'a gireyim dedim gerisi sizin hikaye. Uzun uzun bakmıştım o hikayeye tarifsiz bir his.

Zor bir durum. Maalesef böyle bir hastam vardı, hatta kız ayrıldı buna dönecek sandı fakat kız gitti ikinciye başkasıyla evlendi. Düşünmeyin arkadaşlar, bak kafayı yersiniz gerçek diyorum. Salın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…