Lise başından beri devam eden psikolojik baskı

muz31

Centipat
Hâlâ devam ediyor fakat başarısı-konumu merkezde olması vs. başka gidilecek daha iyi okul yok ve kişi için okul değiştirilmez. 9. sınıfta online eğtimle başlayan muhatap bile olmadığım 4-5 hemcins tarafından bütün okula düşman ediliyorum gibime geliyor geliyor değil görünen bu. Konuşmak isteyeni engellemek için hakkımda kötü konuşulduğunu fark ettim. Okul küçük ve kalabalık herkes birbiri ile bağlantılı. Mahalle baskısı yapılıyor. Bazen 1 kişi bile yanımda olsa rahat olur diyorum ama yok ne yapayım maaşla yanıma birini mi alayım şaka maka bunu düşünüyorum. Yanıma kimse yaklaştırılmıyor selam verebileceğim biri dahi yok. Okulda her an gerginim tek başına yemek yemeye de çıkamıyorum ne zaman dışarı çıksam grup hâlinde bakıyor en rahatsız olduğum önceden erkeklerden benle konuşmaya çalışan biri ve arkadaşları karşı cins grup halinde bakıyor çıkışta takip ediliyorum bazen. Evim belli olmasın diye yol uzatıyorum sizce bu kötü bir durum mu aileme iletmeli miyim yoksa arkadaş mı olmak istiyorlar ki sanmıyorum hakkımda herkes atıp tutuyor bunları şikayet etmeli miyim okul hayatımı zehir ettikleri için suç çünkü bu? Kimsenin yanımda olmaması itibarımı yerle bir ediyor ve okulda benim gibi durumda olan yok

Son düzenleme:
Hâlâ devam ediyor fakat başarısı-konumu merkezde olması vs. başka gidilecek daha iyi okul yok ve kişi için okul değiştirilmez. 9. sınıfta online eğtimle başlayan muhatap bile olmadığım 4-5 hemcins tarafından bütün okula düşman ediliyorum gibime geliyor. Konuşmak isteyeni engellemek için hakkımda kötü konuşulduğunu fark ettim. Okul küçük ve kalabalık herkes birbiri ile bağlantılı. Mahalle baskısı yapılıyor. Bazen 1 kişi bile yanımda olsa rahat olur diyorum ama yok ne yapayım maaşla yanıma birini mi alayım şaka maka bunu düşünüyorum. Yanıma kimse yaklaştırılmıyor selam verebileceğim biri dahi yok. Okulda her an gerginim tek başına yemek yemeye de çıkamıyorum ne zaman dışarı çıksam grup hâlinde bakıyor en rahatsız olduğum önceden erkeklerden benle konuşmaya çalışan biri ve arkadaşları karşı cins grup halinde bakıyor çıkışta takip ediliyorum bazen. Evim belli olmasın diye yol uzatıyorum sizce bu kötü bir durum mu aileme iletmeli miyim yoksa arkadaş mı olmak istiyorlar ki sanmıyorum hakkımda herkes atıp tutuyor bunları şikayet etmeli miyim okul hayatımı zehir ettikleri için suç çünkü bu? Kimsenin yanımda olmaması itibarımı yerle bir ediyor ve okulda benim gibi durumda olan yok hepsinden rahatsızım.
İlkokul 3.sınıftayken tüm okul değil de bulunduğum sınıfın ortamını böyle görmüştüm (toplu nefret yok).
Sınıf başkanı ve yardımcısı ben ve kardeşim hariç herkesi kendine arkadaş etmişler sınıftan bir kişiyle arkadaşlık yaptığımızı görünce sınıf başkanı kızmıştı arkadaşımı çalıyorsunuz gibi bir şey demişti.
Ondan sonra ben ve kardeşim o iyi çocukla onlardan gizli arkadaşlık yapmaya başladık.
Onun evine 1 yada 2 kez belki 3 kez belki daha çok misafirliğe gitmiştik iki kardeş.
Sürekli dışarıda onunla oynuyorduk.

Hâlâ devam ediyor fakat başarısı-konumu merkezde olması vs. başka gidilecek daha iyi okul yok ve kişi için okul değiştirilmez. 9. sınıfta Online eğtimle başlayan muhatap bile olmadığım 4-5 hemcins tarafından bütün okula düşman ediliyorum gibime geliyor geliyor değil görünen bu. Konuşmak isteyeni engellemek için hakkımda kötü konuşulduğunu fark ettim. Okul küçük ve kalabalık herkes birbiri ile bağlantılı. Mahalle baskısı yapılıyor. Bazen 1 kişi bile yanımda olsa rahat olur diyorum ama yok ne yapayım maaşla yanıma birini mi alayım şaka maka bunu düşünüyorum. Yanıma kimse yaklaştırılmıyor selam verebileceğim biri dahi yok. Okulda her an gerginim tek başına yemek yemeye de çıkamıyorum ne zaman dışarı çıksam grup hâlinde bakıyor en rahatsız olduğum önceden erkeklerden benimle konuşmaya çalışan biri ve arkadaşları karşı cins grup halinde bakıyor çıkışta takip ediliyorum bazen. Evim belli olmasın diye yol uzatıyorum sizce bu kötü bir durum mu aileme iletmeli miyim yoksa arkadaş mı olmak istiyorlar ki sanmıyorum hakkımda herkes atıp tutuyor bunları şikayet etmeli miyim okul hayatımı zehir ettikleri için suç çünkü bu? Kimsenin yanımda olmaması itibarımı yerle bir ediyor ve okulda benim gibi durumda olan yok

Okul değiştirip yeni okulunda çok sosyal biri gibi davran. Al sana kökten çözüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı