Lise biteceği için üzülüyorum

Deluxonik

Hectopat
Daha fazla  
Okul bitecek, 1 aya falan eve salacaklar muhtemelen. Öyle ahım şahım bir arkadaş ortamım yok ama üzülüyorum, sınav stresim yok. Bu insanları bir daha göremeyeceğim için ya da yeterince vakit geçiremediğim için çok üzülüyorum. Büyümenin etkisi galiba, yavaş yavaş ortamlar değişecek. Üniversitede daha mı olgun bir ortamla mı karşılaşacağım yoksa bu ortamı aratacak mı bilmiyorum. Öyle yazmak istedim. İyi sosyaller .

Niye sınav stresi yok hocam ap ib falan mı? Yoksa tr ama sınav stresiniz mi yok? Bence üzülmeye gerek yok hocam gördüğüm kadarıyla üni de çok iyi.

Niye sınav stresi yok hocam ap ib falan mı? Yoksa tr ama sınav stresiniz mi yok? Bence üzülmeye gerek yok hocam gördüğüm kadarıyla üni de çok iyi.
Dilciyim ve istediğim netlerdeyim. İçimde nedense her zaman buruk olarak kalacak gibi lise. Moral için teşekür ederim =)

Üniversitenin lise ile hiç bir alakası yok en azından ortamının, yani en azından bende öyleydi başka şehirdeydim, 1 odada 4 kişi kalıyorduk, fakirliğin dibini yaşıyordum ben birde bir tık salmıştım dersleri 2 senelik üniversiteyi 3 senede bitirdim bambaşka bir tecrübe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…