Lise bittikten sonra boyunuz vs şimdiki boyunuz?

Froster_xx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar boyun genetik, spor, beslenme gibi birçok etkene göre değişkenlik gösterdiğini biliyorum. Lakin aklıma öylesine soru takıldı. Liseden mezun oldum 1.73 boyundayım. Ufak bir araştırma sonucunda erkeklerin 22 yaşına kadar uzadığını duymuştum. Bu konunun altına gelen cevaplardan da az çok bir şeyler kestirebilirim diye düşünüyorum. Aslında tamamen eğlencesine bir konu.

Lisenin başından beri 1.85 boyum... Yaş 21.

Senin gibiler olabiliyor ya. Bizim de 9. sınıfta bir çocuk vardı 1.88'lerde hâlâ aynı boyda sanırım böyle çok uzun kişiler potansiyelini erken tamamlıyor.

Şu an lise 2'yim 1.78 boyundayım. İnşallah uzamak isterim.

Bu boy işleri hiç belli olmuyor ya. Mesela bir tanıdık da 18 yaşında 170'di 21'inde 174 oldu. Gerçekten genetik, şans, spor, beslenme, uyku gibi birçok etken var.

Lisede hiç uzamadım, lise 1'de 181'dim yıllardır 183'üm . Küçükken yaşıtlarımdan cok uzundum ama simdi ortalama bir boydayım. benim yaşımda boyunuz kaçtı simdi kac tarzında konu acmak yerine yapabileceginiz tek şey duzenli beslenmek ve iyi uyumak.

Valla kimse lise başından beri uzamadığını söylemiş, ben başladığımda 1.60'tım. Şu an 1.78'im. Çok değişken bir şey yani. Ergenliğe ne zaman girdiğinize bağlı biraz.

Dostum konu başında takıntılı olmadığımı belirttim. Can sıkıntısından hem de meraktan olduğunu belirttim ve genetik, beslenme vesaire gibi birçok faktörü olduğunu söyledim sadece ortalama bir genelleme yapmak için az çok fikir sahibi olmak için konu açtım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…