T The_Steall Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #1 Devamsızlığım toplam 31 oldu. Hasta olduğum için gidemedim. Velim müdür yardımcısıyla konuştu. Yazmayacağını söylemiş. Ama sisteme yazılmış. Silebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2025
Devamsızlığım toplam 31 oldu. Hasta olduğum için gidemedim. Velim müdür yardımcısıyla konuştu. Yazmayacağını söylemiş. Ama sisteme yazılmış. Silebilir mi?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.218 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #2 Silmekten ziyade özürsüz devamsızlığı özürlü devamsızlığa çeviriyorlar. Sildiklerine denk gelmedim ben. Silmek de zaten prosedürde yok diye biliyorum.
Silmekten ziyade özürsüz devamsızlığı özürlü devamsızlığa çeviriyorlar. Sildiklerine denk gelmedim ben. Silmek de zaten prosedürde yok diye biliyorum.
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.431 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #3 Öyle bir şey dedilerse söyleyin düzeltirler zaten kimsenin 1 senesini yanmasını istemezler. Faaliyet diye yazarlar oda devamsızlık etkilemiyor.
Öyle bir şey dedilerse söyleyin düzeltirler zaten kimsenin 1 senesini yanmasını istemezler. Faaliyet diye yazarlar oda devamsızlık etkilemiyor.
T The_Steall Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #4 MehmetWezon dedi: Öyle bir şey dedilerse söyleyin düzeltirler zaten kimsenin 1 senesini yanmasını istemezler. Faaliyet diye yazarlar oda devamsızlık etkilemiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
MehmetWezon dedi: Öyle bir şey dedilerse söyleyin düzeltirler zaten kimsenin 1 senesini yanmasını istemezler. Faaliyet diye yazarlar oda devamsızlık etkilemiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.