Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 10 Ekim 2023 #21 Kardesim Artık bir şey yapmak için Lise diploması şart Git oku al diplomani İstediğin kadar işin olsun Her yerde önüne çıkar bunu kendin anlayamıyor musun ortaokul terk adamı artık adamdan saymıyorlar aahqt47763 dedi: İleride yapacak güzel bi işim var. Tekrar söylüyorum "İŞ" dışında bi işe yaramıyor mu bu diploma? Genişletmek için tıkla...
Kardesim Artık bir şey yapmak için Lise diploması şart Git oku al diplomani İstediğin kadar işin olsun Her yerde önüne çıkar bunu kendin anlayamıyor musun ortaokul terk adamı artık adamdan saymıyorlar aahqt47763 dedi: İleride yapacak güzel bi işim var. Tekrar söylüyorum "İŞ" dışında bi işe yaramıyor mu bu diploma? Genişletmek için tıkla...
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.547 Çözümler 4 10 Ekim 2023 #22 aahqt47763 dedi: İleride yapacak güzel bi işim var. Tekrar söylüyorum "İŞ" dışında bi işe yaramıyor mu bu diploma? Genişletmek için tıkla... Üniversite okuyamıyorsunuz. Onun dışında var mı başka bir şeyi bilmiyorum başka üyelere sorun. Ne işi bu arada?
aahqt47763 dedi: İleride yapacak güzel bi işim var. Tekrar söylüyorum "İŞ" dışında bi işe yaramıyor mu bu diploma? Genişletmek için tıkla... Üniversite okuyamıyorsunuz. Onun dışında var mı başka bir şeyi bilmiyorum başka üyelere sorun. Ne işi bu arada?