Lise diplomasını almak ücretli mi?

Ciddi miktar dediğin ne kadar ki?
1000 TL’ymiş, CİMER’e sordum aşağıdaki mesajı yazdılar.
IMG_0101.png

1000 TL’ymiş, CİMER’e sordum aşağıdaki mesajı yazdılar.
IMG_0101.png
Bence okula yardım için diplomayı bahane ederek para istiyorlar ama inandırmadım kimseyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
1000 TL'ymiş, CİMER'e sordum aşağıdaki mesajı yazdılar.Eki Görüntüle 2223413

Bence okula yardım için diplomayı bahane ederek para istiyorlar ama inandırmadım kimseyi.

Bizim öğretmen de zamanında para vermiş o yüzden pek dediklerime inanmak istemiyorum sanırım.

Mezun olurken para vermeden alan var mı daha doğrusu para istenmeden alabilen varsa kanıtı da odur zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim öğretmen de zamanında para vermiş o yüzden pek dediklerime inanmak istemiyorum sanırım.

Mezun olurken para vermeden alan var mı daha doğrusu para istenmeden alabilen varsa kanıtı da odur zaten.

Kanıt geldi. Mezun olduğumda para vermeden aldım. Böyle bir şey saçmalık. Para isteme hakları yok. İlçe milli eğitime şikayet edin o olmazsa ile gidin.

Diplomanın hiçbir şekilde ücreti yok. Kesinlikle vermeyin. Bu ücreti, zorla alan okullar var ancak yasal olarak hiçbir karşılığı yok. Parayı cebe mi yoksa okul için mi kullandıkları şüpheli. Okul için kullansalar da vermek zorunda değilsiniz, öyle bir zorunluluğunuz yok. Eğer ısrarla istemeye devam ederlerse CİMER'e yazın ve deyin ki okulum diploma için para istiyor, ne yapmam gerekiyor tarzında bir yazı yazın. İlgilenirler. Ne kadar koparsak kaardır mantığında bakılıyor olaya.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı