Ezel0 Femtopat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #1 1.yıldan üniversitemden sene sonu ilişkimi keseceğim. İlişkiyi kestikten sonra lise diplomamın orijinalini verirler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2024
1.yıldan üniversitemden sene sonu ilişkimi keseceğim. İlişkiyi kestikten sonra lise diplomamın orijinalini verirler mi?
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.855 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #2 Fotokopisini vermen gerekiyordu. Neden aslını verdin ki?
emn1212 Hectopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 1.344 Çözümler 13 Yer Edirne 9 Mayıs 2024 #3 Vermese ne olacak e-Devlet'ten gözüküyor hepsi ama zaten neden orijinalini verdin oradakilerde neden fotokopi çek demedi garip.
Vermese ne olacak e-Devlet'ten gözüküyor hepsi ama zaten neden orijinalini verdin oradakilerde neden fotokopi çek demedi garip.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.047 Çözümler 47 Yer Mersin 9 Mayıs 2024 #4 Lisene gidip diplomanın "aslı gibidir" kaşelisini alabilirsin. Üniversitene gidip bunu orijinaliyle değiştirmelerini de isteyebilirsin belki.
Lisene gidip diplomanın "aslı gibidir" kaşelisini alabilirsin. Üniversitene gidip bunu orijinaliyle değiştirmelerini de isteyebilirsin belki.
Ezel0 Femtopat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #5 MzK48 dedi: Fotokopisini vermen gerekiyordu. Neden aslını verdin ki? Genişletmek için tıkla... orjinalini istediler ben de verdim ama bu sene ilişkimi keseceğim verdiğim diplomayı geri verirler mi merak ettim. emn1212 dedi: Vermese ne olacak e-Devlet'ten gözüküyor hepsi ama zaten neden orijinalini verdin oradakilerde neden fotokopi çek demedi garip. Genişletmek için tıkla... ya askerlik tecili için bu kadar tedirginim orjinalini istiyorlar galiba lise diplomasınn
MzK48 dedi: Fotokopisini vermen gerekiyordu. Neden aslını verdin ki? Genişletmek için tıkla... orjinalini istediler ben de verdim ama bu sene ilişkimi keseceğim verdiğim diplomayı geri verirler mi merak ettim. emn1212 dedi: Vermese ne olacak e-Devlet'ten gözüküyor hepsi ama zaten neden orijinalini verdin oradakilerde neden fotokopi çek demedi garip. Genişletmek için tıkla... ya askerlik tecili için bu kadar tedirginim orjinalini istiyorlar galiba lise diplomasınn