Lise edebiyat barajı 70 mi oldu?

DoanAnd

Centipat
Daha fazla  
Lisede geçme barajı 70 oldu diyorlar sadece 9-10'lara mı yoksa bütün sınıflar için geçerli mi? Müdür yardımcısı 70 altı alırsanız kalırsınız dedi bütün sınıflar için.
Araştırdım böyle bir söylem bulamadım.

Instagram'da bir hocanın attığı Reels'te 70 altında olanlar sadece takdir ve teşekkür alamayacakmış ne kadar doğru bilmiyorum ama büyük ihtimal doğrudur.

Lisede geçme barajı 70 oldu diyorlar sadece 9-10'lara mı yoksa bütün sınıflar için geçerli mi? Müdür yardımcısı 70 altı alırsanız kalırsınız dedi bütün sınıflar için.
Araştırdım böyle bir söylem bulamadım.

Edebiyat hocalarına sorsana direkt.

Çalışan geçiyor dert etmeyin, yeni klasik sorular için 3 farklı örnek yollanıyor öğretmenlere bunlar internete sızacak muhtemelen İngilizce öğretmenim 3 farklı sınav opsiyonunu da kağıt olarak çıkartmış sınıfa dağıttı elimizde sınav soruları var hepsinin üstünden 1'er defa geçsen zaten sınavda problem çekmezsin.

Arkadaşlar bahsi geçen konu Ortaokul öğrencileri için Türkçe dersinde geçerli. Ayrıca Ortaokulda Türkçe dersinden sınıfta kalma olayının da olmadığı konunun yanlış anlaşıldığı belirtildi. Türkçe dersinden 70'in altında olanlar takdir ve teşekkür belgesi alamayacakmış. Sınıfta kalma durumu da şimdilik yok gibi görünüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı