Anadolu lisesindeyim 10. siniftayim sinif atlama hizli gecme gibi bir olay var mı?
Anadolu lisesindeyim 10. siniftayim sinif atlama hizli gecme gibi bir olay var mı?
Hocam sınıf atlayıp ne yapacaksınızAnadolu lisesindeyim 10. siniftayim sinif atlama hizli gecme gibi bir olay var mı?
Bunun için rehberimde bir kaç ritüel bulunuyor, uygun fiyata hallederiz. Gel üfliyim sana bi.Anadolu lisesindeyim 10. siniftayim sinif atlama hizli gecme gibi bir olay var mı?
hocam ben 10. sınıf ikinci dönemi açığa geçip yazın dersleri online vermiştim sonra yaşın tutmasını bekledim 1 yıl erken mezun oldum sınıf arkadaşlarım 12 ye geçmişti ben mezun olmuş yks çalışıyordum şimdi durumlar nasıldır bilmemAnadolu lisesindeyim 10. siniftayim sinif atlama hizli gecme gibi bir olay var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.