Lise hayatım

Neredeyse benim hayatımı anlatmışsın. Tek fark psikoloğa gitmediğim için teşhis konulmadı, puanım düşük olmasına rağmen Anadolu Lisesi'ne gidiyorum, aile ve okul yüzünden senden daha kötü şeyler ile karşılaştım.

Anadolu kısmında şanslıymışsın en azından , kendime benzer birilerini görmek güzel yine de.
Hayatımız güzel olur umarım.

Anadolu kısmında şanslıymışsın en azından
Mahalle okulu. Oraya bile zor gittim.
Hayatımız güzel olur umarım.
Milyarder olsam bile mutlu olacağımı sanmıyorum. Çünkü şu an bile hayatımın boşa gittiğini düşünüyorum. Normalde olması gerektiğinden çok daha fazla iyi bir insanım. Bu yüzden insanlar benimle arkadaş olmuyor, beni kullanıyor. Bundan dolayı birkaç gün önce artık insanlara iyilik yapmamaya karar verdim, maalesef başaramadım.

Meslekten iyidir yine de benim görüşüm, Allah korusun oralardan.

Hayatlarımız çok dolu değil maalesef, haklısın.

Meslekten iyidir yine de benim görüşüm, Allah korusun oralardan.

Hayatlarımız çok dolu değil maalesef, haklısın.
Sırf evden kurtulmak için 11 yaşından beri yazılımla ilgileniyorum. Ama bazı psikolojik sebeplerden (sadelik, kusursuzluk, yaptığımı beğenmemek, yalnız yapmak...) dolayı sürekli sıfırdan başlıyorum. Tek motivasyonum, şu an hayatımda olan insanlardan kurtulup, mutlu olacağıma inanmak.

Gerekli şeyler için ilaç lazım gelebilir, ondan geri kalmayın derim hocam.

Gerekli şeyler için ilaç lazım gelebilir, ondan geri kalmayın derim hocam.
Yan etkileri ilaçlardan daha fazla. Zaten neredeyse tüm psikolojik hastalıklara sahibim, böyle insanlarla yaşamaya devam ettiğim sürece, sayısı artacak.

Lisem berbat geçti. Sınıfımdakiler çok toksik tiplerdi. Eğer öyle kötü bir sınıfa/okula düşersen kesinlikle değiştirmeni tavsiye ederim.

Hocam her zaman hak edene iyilik yapın. Önce karşınızdaki kişinin davranışlarını ölçüp siz de ona göre davranın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…