Lise hayatım

Meslekte okuyan birisi olarak söylüyorum kendini savunmayı bilmiyorsan okul eziyet gibi gelir kendine hobi bul.

Maalesef Türkiye'nin eline verdiği sistemle bu mümkün değil, 2 yıl bu orangutan zekasındaki insanlara katlanmam gerekecek, hayat işte, ne yapalım.

Meslekte okuyan birisi olarak söylüyorum kendini savunmayı bilmiyorsan okul eziyet gibi gelir kendine hobi bul.
Kendimi savunmakta sorunum yok, 2-3 dövüş yaşadıktan sonra devamı gelmedi, sadece "meslek "etiketi insanı fazlasıyla yoruyor.

Bugün uzun süre düşündüm fakat bir neticeye varamadım, sizce neden değilimdir? Bir söz vardır genelde.

"İnsanlar gemiyi limana getirip getirmediğine bakar, boğuştuğun dalgalara değil."

Son düzenleme:
Okul değiştir bence. (Ben hep yapıyorum.)

İnsan olamamış mağlukatlar yüzünden kendini suçlama bence. Sevdiğin şeyler varsa onlara odaklan.

Başarılı olsan ne olmasa ne? Sen hayatını kendine güzel yap. Canın ne istiyorsa onu yap ama canının istediği şeylerin sonucunda kimse rahatsız olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…