Lise hayatım

Hayatım boyunca kendim dışında o duygulara sahip olan hiç insan görmedim. Keşke ben de onlar gibi duygusuz olabilseydim, belki arkadaşım olurdu.
Benim hiç arkadaşım yok ama çok memnunum. Arkadaş demek para ve zaman israfı demek bana göre tabii. Umarım arkadaşınız olur sizin.

Benim hiç arkadaşım yok ama çok memnunum. Arkadaş demek para ve zaman israfı demek bana göre tabii. Umarım arkadaşınız olur sizin.
Ben de artık arkadaş veya beni sevecek birini aramıyorum. Şu ana kadar hep aradım, hiç arkadaşım olmadı, her zaman kullanıldım.

Ben de artık arkadaş veya beni sevecek birini aramıyorum. Şu ana kadar hep aradım, hiç arkadaşım olmadı, her zaman kullanıldım.
Öyle deme bence. Sen insanlığını yaptın. Ne isen öyle ol, başkalarının yaptığı sakat davranışlar yüzünden kendine çeki düzen verme.

@712661 @706111 benim de okuldan bazı arkadaslarim var onlarla sadece okulda görüşüyorum. Mujtemelen okul bitince bir daha görüşmem ben de çok insan sevmem.

Mutlaka bir mahalle okuluna yeter.

Bence asıl insan onlar, biz değiliz.
Yetmiyor işte kral, benim senemde herkes OBP ile gittiği için 94 puana kadar çıktı okullar, sonradan da meslek lisesinde benim ortalamam patladı, o yüzden 8.sınıf obpsi ile gidemem.

Olduğum durumdan ötürü ben insan dışıymışım gibi geliyor bazen.

Son düzenleme:
Yetmiyor işte kral, benim senemde herkes OBP ile gittiği için 94 puana kadar çıktı okullar, sonradan da meslek lisesinde benim ortalamam patladı, o yüzden 8.sınıf obpsi ile gidemem.
Benim ortalamam 93-94'tü, ben bile bir okula zor gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…