Kont Saya Centipat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #1 Şu anda halihazırda lise hazırlık sınıfı okuyorum ve Almanca notum şu anda elinin altında ve elin üzerine de çıkacak gibi gözükmüyor bu yüzden lise hazırlık sınıfında kalma olup olmadığını merak ediyorum. Şu anda not ortalamam elinin üzerinde.
Şu anda halihazırda lise hazırlık sınıfı okuyorum ve Almanca notum şu anda elinin altında ve elin üzerine de çıkacak gibi gözükmüyor bu yüzden lise hazırlık sınıfında kalma olup olmadığını merak ediyorum. Şu anda not ortalamam elinin üzerinde.
sulukurabiye Picopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #2 Çözüldü: Lise hazırlıkta sınıfta kalma var mı? Değişti mi bilmiyorum ama böyle bir konu açılmış daha önce.
Çözüldü: Lise hazırlıkta sınıfta kalma var mı? Değişti mi bilmiyorum ama böyle bir konu açılmış daha önce.
Kont Saya Centipat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #3 sulukurabiye dedi: Çözüldü: Lise hazırlıkta sınıfta kalma var mı? değişti mi bilmiyorum ama böyle bir konu açılmış daha önce. Genişletmek için tıkla... Baktım zaten ama değişmiş olabilir.
sulukurabiye dedi: Çözüldü: Lise hazırlıkta sınıfta kalma var mı? değişti mi bilmiyorum ama böyle bir konu açılmış daha önce. Genişletmek için tıkla... Baktım zaten ama değişmiş olabilir.