Lise için çanta önerisi

Emirhan Polat

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Lise 1'e geçiyorum yıllardır aynı çantayı kullanıyorum bir çanta öneriniz var mıdır? Varsa atarsanız sevinirim.

Arkadaşlar selamlar. Lise 1'e geçiyorum yıllardır aynı çantayı kullanıyorum bir çanta öneriniz var mıdır? Varsa atarsanız sevinirim.

Ben de yeni geçtim geçen sene almıştım. Alacaksan aşırı geniş al malum ders sayısı artıyor ama bence bekle evde eğitim olursa elinde kalır. Mesela ben pişmanım çanta biraz küçük. Erasmusun ortasında yırtılmıştı.

9436EF94-0F89-4013-AC30-9583A23B8034.jpeg

Bir yıldır kullanmaktayım. Genelde her derse 2 kitap götürüyorum. Her kitap rahat bir parmak kalınlığında oluyor. Zamanında carrefoursadan almıştım.
.

Laptop ve tablet için bunu kullanıyorum, lise için de gider belki. Tabii ben, Haziran sonu gibi Hepsiburada'dan aldığımda 320 TL'ydi, şimdi ise 550 TL olmuş orada. Daha ucuza bulabilirsin belki:

Alternatif olarak bu da olur. Bunu da uzun süre kamera çantası niyetine kullanmıştım. Yamura falan da dayanıklı, gözleri falan da kullanışlı:

Laptop ve tablet için bunu kullanıyorum, lise için de gider belki. Tabii ben, Haziran sonu gibi Hepsiburada'dan aldığımda 320 TL'ydi, şimdi ise 550 TL olmuş orada. Daha ucuza bulabilirsin belki:

Alternatif olarak bu da olur. Bunu da uzun süre kamera çantası niyetine kullanmıştım. Yamura falan da dayanıklı, gözleri falan da kullanışlı:

Zamanında samsonite bakmıştım. Ama malum öğrenciyiz çok pahalı.

Öğrenci olduğunuz için şu tarz çantalar, hangisini tercih ederseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çanta gayet güzelmiş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı