Berk deniz sağlam Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlarım. Avrupa'da lise okumak istiyorum Almanya vb. hangi programlar var bana yardım edebilir misiniz? Bu ülkede daha çok kalmak istemiyorum devlet destekli olursa daha iyi olur özel değişim programları pahalı ve çok güven vermiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2024
Merhaba arkadaşlarım. Avrupa'da lise okumak istiyorum Almanya vb. hangi programlar var bana yardım edebilir misiniz? Bu ülkede daha çok kalmak istemiyorum devlet destekli olursa daha iyi olur özel değişim programları pahalı ve çok güven vermiyor.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.250 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2024 #2 Degisim programlariyla kalici gitmiyorsun, gidip 1 donem sonra donuyorsun genelde. En iyi sansin oturup esek gibi calisip universiteyi orada okumak.
Degisim programlariyla kalici gitmiyorsun, gidip 1 donem sonra donuyorsun genelde. En iyi sansin oturup esek gibi calisip universiteyi orada okumak.
Berk deniz sağlam Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #3 Shimada Sensei dedi: Degisim programlariyla kalici gitmiyorsun, gidip 1 donem sonra donuyorsun genelde. En iyi sansin oturup esek gibi calisip universiteyi orada okumak. Genişletmek için tıkla... Aslında 1 dönem bile olur. Shimada Sensei dedi: Degisim programlariyla kalici gitmiyorsun, gidip 1 donem sonra donuyorsun genelde. En iyi sansin oturup esek gibi calisip universiteyi orada okumak. Genişletmek için tıkla... En azından biraz gitmek istiyorum.
Shimada Sensei dedi: Degisim programlariyla kalici gitmiyorsun, gidip 1 donem sonra donuyorsun genelde. En iyi sansin oturup esek gibi calisip universiteyi orada okumak. Genişletmek için tıkla... Aslında 1 dönem bile olur. Shimada Sensei dedi: Degisim programlariyla kalici gitmiyorsun, gidip 1 donem sonra donuyorsun genelde. En iyi sansin oturup esek gibi calisip universiteyi orada okumak. Genişletmek için tıkla... En azından biraz gitmek istiyorum.
ustaaaaa Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 752 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M2 Ekran Kartı: RTX4060Ti İşlemci: İntel i5-13400f Ram: 2x8 3200 MHz (Corsair) Anakart: GIGABYTE H610M K DDR4 Mouse: Razer Viper Mini Kulaklık: HyperX Cloud III Wirelles Klavye: Razer Blackwidow v3 Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #4 Telegramda "Erasmusgram" adlı bir sayfa var. Orada dediğin gibi şeyler paylaşılıyor.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.250 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2024 #5 Mudur yardimcisiyla konus.