Bayezid66 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #11 Taeones dedi: Okullar öyle herkesi bir anda kayıtlarını yaptırsınlar diye süre tanır. Otomatik kayıt sadece üniversitelerde var şu an. E-devlet üzerinden. Genişletmek için tıkla... Süresi geçtiği için birşey olurmu. Bazı forumlarda okul seni almaz diordu
Taeones dedi: Okullar öyle herkesi bir anda kayıtlarını yaptırsınlar diye süre tanır. Otomatik kayıt sadece üniversitelerde var şu an. E-devlet üzerinden. Genişletmek için tıkla... Süresi geçtiği için birşey olurmu. Bazı forumlarda okul seni almaz diordu
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 25 Ağustos 2024 #12 Bayezid66 dedi: Süresi geçtiği için bir şey olur mu? Bazı forumlarda okul seni almaz diordu Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki de. Benim lise zamanı kayıt yaparken okullar açılana kadar kayıt yapabilirsiniz demişlerdir.
Bayezid66 dedi: Süresi geçtiği için bir şey olur mu? Bazı forumlarda okul seni almaz diordu Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki de. Benim lise zamanı kayıt yaparken okullar açılana kadar kayıt yapabilirsiniz demişlerdir.
Bayezid66 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #13 Taeones dedi: Hayır tabii ki de. Benim lise zamanı kayıt yaparken okullar açılana kadar kayıt yapabilirsiniz demişlerdir. Genişletmek için tıkla... E devletten baktım 9/E yazıor. Okul NO da yazıyor kayot oldumu acaba
Taeones dedi: Hayır tabii ki de. Benim lise zamanı kayıt yaparken okullar açılana kadar kayıt yapabilirsiniz demişlerdir. Genişletmek için tıkla... E devletten baktım 9/E yazıor. Okul NO da yazıyor kayot oldumu acaba
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 25 Ağustos 2024 #14 Bayezid66 dedi: e-Devlet'ten baktım 9/E yazıyorr. Okul NO da yazıyor kayot oldu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Olmuşsun zaten. e-Devlet üzerinden MEB öğrenci belgesini de kontrol edebilirsin.
Bayezid66 dedi: e-Devlet'ten baktım 9/E yazıyorr. Okul NO da yazıyor kayot oldu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Olmuşsun zaten. e-Devlet üzerinden MEB öğrenci belgesini de kontrol edebilirsin.
Bayezid66 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #15 Taeones dedi: Olmuşsun zaten. e-Devlet üzerinden MEB öğrenci belgesini de kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl bakcaz
Taeones dedi: Olmuşsun zaten. e-Devlet üzerinden MEB öğrenci belgesini de kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl bakcaz
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 25 Ağustos 2024 #16 Bayezid66 dedi: Onu nasıl bakacağız Genişletmek için tıkla... Velinin e devletine gir, sonra MEB öğrenci belgesi diye aratıp oradan bakabilirsin.
Bayezid66 dedi: Onu nasıl bakacağız Genişletmek için tıkla... Velinin e devletine gir, sonra MEB öğrenci belgesi diye aratıp oradan bakabilirsin.
Bayezid66 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #17 Taeones dedi: Velinin e devletine gir, sonra MEB öğrenci belgesi diye aratıp oradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Öğrenci bilgisi bulunamamştır yazıyor
Taeones dedi: Velinin e devletine gir, sonra MEB öğrenci belgesi diye aratıp oradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Öğrenci bilgisi bulunamamştır yazıyor
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 25 Ağustos 2024 #18 Bayezid66 dedi: Öğrenci bilgisi bulunamamştır yazıyor Genişletmek için tıkla... Dediğine göre, okul numaran sınıfın var ise kayıt gözüküyor fakat sen okula git yarın.
Bayezid66 dedi: Öğrenci bilgisi bulunamamştır yazıyor Genişletmek için tıkla... Dediğine göre, okul numaran sınıfın var ise kayıt gözüküyor fakat sen okula git yarın.
Bayezid66 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #19 Taeones dedi: Dediğine göre, okul numaran sınıfın var ise kayıt gözüküyor fakat sen okula git yarın. Genişletmek için tıkla... Yarın gidemem ama arayacağım teşekkürler
Taeones dedi: Dediğine göre, okul numaran sınıfın var ise kayıt gözüküyor fakat sen okula git yarın. Genişletmek için tıkla... Yarın gidemem ama arayacağım teşekkürler
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 25 Ağustos 2024 #20 Bayezid66 dedi: Yarın gidemem ama arayacağım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim.