Mr. Enver Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 760 Çözümler 8 Yer Avrupa Yakası 21 Eylül 2020 #1 Merhabalar, 9. sınıfım okul değiştirmeyi düşünüyorum fakat nakil başvurusu yapmaya çalıştığımda "sistem hatası nedeniyle işlem yapılamadı. Lütfen tekrar deneyiniz..." Hatası alıyorum. Konu hakkında bilgisi olanlar lütfen cevaplayabilir mi?
Merhabalar, 9. sınıfım okul değiştirmeyi düşünüyorum fakat nakil başvurusu yapmaya çalıştığımda "sistem hatası nedeniyle işlem yapılamadı. Lütfen tekrar deneyiniz..." Hatası alıyorum. Konu hakkında bilgisi olanlar lütfen cevaplayabilir mi?
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 21 Eylül 2020 #2 Yarın deneyin veyahut daha açılmamış olabilir.
Mr. Enver Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 760 Çözümler 8 Yer Avrupa Yakası 21 Eylül 2020 #3 Sorunu çözdüm. Teşekkür ederim.
Mr. Enver Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 760 Çözümler 8 Yer Avrupa Yakası 3 Nisan 2022 #5 Andro oyuncu dedi: Nasıl çözüme ulaştın ? Genişletmek için tıkla... Kendiliğinden çözüldü. Muhtemelen nakil onay günü başvuru yapmaya çalıştığım için hata alıyordum.
Andro oyuncu dedi: Nasıl çözüme ulaştın ? Genişletmek için tıkla... Kendiliğinden çözüldü. Muhtemelen nakil onay günü başvuru yapmaya çalıştığım için hata alıyordum.