Lise için şehir dışına gidilir mi?

Devlet vermiyor ki o puanları?

Öğrenciler okulu nakillerine yazıp OBP'ye göre sıralanıyorlar, sonra da listenin üstünden altına kadar alım yapılıyor kontenjan dolana kadar.
Hocam peki O zaman madem puanlar lisenin disiplenine göre verilmiyor bende bir lise açayım 97 ile alırım sonra da en iyi lise benimdiye gezerim.

Hocam peki O zaman madem puanlar lisenin disiplenine göre verilmiyor bende bir lise açayım 97 ile alırım sonra da en iyi lise benimdiye gezerim.
Sınavsız okulların OBP'si olmuyor ki. Okula en düşük OBP ile gören öğrencinin taban puanı o sadece. Kayıt alanı vb. faktörler de dahil ediliyor nakil sıralamasında.

Okulun depreme dayanıklı olup olmadığını okula sorarak öğrenebilirsin ama dürüst olmayabilirler en iyisi binanın ne zaman yapıldığını öğrenmek.

Hocam Kahramanmaraş'ta 1 yıllık binalar yıkıldı ona kaldıysa.
Hocam bakın 1 yıllık binanın yıkılması mütahit ile alakalıdır benim bahsettiğim o değil mütahiti bilmiyorum ama sizin verdiğiniz bilgilere bakınca herkes bunu söyler söylenebilecek bir şık yok 1 yıllık bina yıkılır malzemeden çalınmıştır bazıları da çalmamıştır 20 yıl dayanır sonra bir depremde bina üstüne yıkılır bahsettiğim şey bu bu kadar bilgiye bunu diyebiliyorum.

Hocam, AFAD'tan öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…