Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 23 Haziran 2023 #41 SebastianRaikkönen dedi: 2008'te yapılmış hocam. Ama yinede AFAD verilerine bakıp tam olarak emin olmak istiyorum. AFAD'tan öğrenmem mümkün mü? Şehit Mehmet Kocakaya Fen Lisesi Burası da bana yakınmış. Genişletmek için tıkla... Bunun yorumları çok iyi mesela.
SebastianRaikkönen dedi: 2008'te yapılmış hocam. Ama yinede AFAD verilerine bakıp tam olarak emin olmak istiyorum. AFAD'tan öğrenmem mümkün mü? Şehit Mehmet Kocakaya Fen Lisesi Burası da bana yakınmış. Genişletmek için tıkla... Bunun yorumları çok iyi mesela.
VloggerEmir Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #42 SebastianRaikkönen dedi: 2008'te yapılmış hocam. Ama yinede AFAD verilerine bakıp tam olarak emin olmak istiyorum. AFAD'tan öğrenmem mümkün mü? Şehit Mehmet Kocakaya Fen Lisesi Burası da bana yakınmış. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum
SebastianRaikkönen dedi: 2008'te yapılmış hocam. Ama yinede AFAD verilerine bakıp tam olarak emin olmak istiyorum. AFAD'tan öğrenmem mümkün mü? Şehit Mehmet Kocakaya Fen Lisesi Burası da bana yakınmış. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum
SebastianRaikkönen Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 322 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Haziran 2023 #43 VloggerEmir dedi: Bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Teşekkürler