Lise için tavsiyeler

Hocam katılıyorum kişiler bilgilerinizi vermeyin. Soyadınız sınıf listesinde yazar zaten ama sorarlarsa söylemeyin bir süre. Annenizin babanızın ne iş yaptığını vs gibi bilgileri vermeyin hocam.

Çok teşekkür ederim.

Hocam katılıyorum kişiler bilgilerinizi vermeyin. Soyadınız sınıf listesinde yazar zaten ama sorarlarsa söylemeyin bir süre. Annenizin babanızın ne iş yaptığını vs gibi bilgileri vermeyin hocam.

Rica ederim hocam. Evet Anguss hocamın dedikleri çok doğru bir de doğum gününüzü söylemeyin panelde belirleyici olan o oluyor genelde. Bir de lisede zorbalık görenler genelde diğerlerinden fiziksel olarak daha düşük olanlar oluyor. Boyunuz kilonuz idealse siz birine bulaşmayacağınız sürece kimse size durup dururken bulaşmaz. Siz eğlenmeye bakın. 12 yıllık eğitim hayatımda en eğlenceli dönemim lisedir. Gerek arka 4'lü okeyler gerek yaptığımız etkinlikler hepsi aşırı eğlenceli oluyor. İlk dönem süzüp düzgün, kafa dengi 2 3 arkadaş edinin gerisi çok eğlenceli olacaktır.

Dalga geçmek isteyen bir şey bulur hocam. Çevrinizi iyi seçin. Çok fazlada kafaya takmayın. Gelip geçici şeyler bunlar.

Hocam kim olursa olsun bana zorbalık yapacak insan daha anasının karnından doğmadı. Beni tanısan sende bu şekilde düşünürdün.

Yok be son gün çalış düzgün çalışırsan 70 80 alırsın minimum paso son gün çalışarak geçtim ben tüm lise hayatımı. Ama son gün oturup aralıksız 10 15 saat çalıştığımı bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…