tatlipatates41 Centipat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 171 27 Ağustos 2024 #11 Lugatiturki1 dedi: merkezi puanla yaptığım tercih çıktığı icin gidemedim nakildede babam yazdırmadi simdi gitmemi istiyor Genişletmek için tıkla... Girersiniz hem puaniniz yetiyor hemde kayit alaninizda bence girersiniz İnşallah istediğiniz gibi olur
Lugatiturki1 dedi: merkezi puanla yaptığım tercih çıktığı icin gidemedim nakildede babam yazdırmadi simdi gitmemi istiyor Genişletmek için tıkla... Girersiniz hem puaniniz yetiyor hemde kayit alaninizda bence girersiniz İnşallah istediğiniz gibi olur
Lugatiturki1 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 253 27 Ağustos 2024 #12 tatlipatates41 dedi: Girersiniz hem puaniniz yetiyor hemde kayit alaninizda bence girersiniz İnşallah istediğiniz gibi olur Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam suan nakil yapamıyorum yer yok okul açılsın ilk hafta
tatlipatates41 dedi: Girersiniz hem puaniniz yetiyor hemde kayit alaninizda bence girersiniz İnşallah istediğiniz gibi olur Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam suan nakil yapamıyorum yer yok okul açılsın ilk hafta
tatlipatates41 Centipat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 171 27 Ağustos 2024 #13 Lugatiturki1 dedi: İnşallah hocam suan nakil yapamıyorum yer yok okul açılsın ilk hafta Genişletmek için tıkla... Bende bekliyorum yer açılmasını okul için ilk haftadan gidenler olabilir İnşallah ta olur
Lugatiturki1 dedi: İnşallah hocam suan nakil yapamıyorum yer yok okul açılsın ilk hafta Genişletmek için tıkla... Bende bekliyorum yer açılmasını okul için ilk haftadan gidenler olabilir İnşallah ta olur
Lugatiturki1 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 253 27 Ağustos 2024 #14 tatlipatates41 dedi: Bende bekliyorum yer açılmasını okul için ilk haftadan gidenler olabilir İnşallah ta olur Genişletmek için tıkla... insallah benim okuldan giden olurmu hocam bu yılda sizin okuldan puaniniz yüksekse bir sekil gene girme şansınız var
tatlipatates41 dedi: Bende bekliyorum yer açılmasını okul için ilk haftadan gidenler olabilir İnşallah ta olur Genişletmek için tıkla... insallah benim okuldan giden olurmu hocam bu yılda sizin okuldan puaniniz yüksekse bir sekil gene girme şansınız var
tatlipatates41 Centipat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 171 27 Ağustos 2024 #15 Lugatiturki1 dedi: İnşallah benim okuldan giden olur mu hocam bu yılda sizin okuldan puaniniz yüksekse bir sekil gene girme şansınız var. Genişletmek için tıkla... İllaki olacaktır umarım mutlu oluruz su zamanlarda gerçekten ihtiyacım var. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2024
Lugatiturki1 dedi: İnşallah benim okuldan giden olur mu hocam bu yılda sizin okuldan puaniniz yüksekse bir sekil gene girme şansınız var. Genişletmek için tıkla... İllaki olacaktır umarım mutlu oluruz su zamanlarda gerçekten ihtiyacım var.
T teknofan92 Decapat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #16 OBP'ni yüksek tut .Sınav sonucunu inanılmaz etkiliyor.
Lugatiturki1 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 253 28 Ağustos 2024 #17 tatlipatates41 dedi: İllaki olacaktır umarım mutlu oluruz su zamanlarda gerçekten ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... insallah istediğim liseye girerim sende girersin ben cok heyecanlıyım şuan Lugatiturki1 dedi: insallah istediğim liseye girerim sende girersin ben cok heyecanlıyım şuan Genişletmek için tıkla... içim hic rahat değil inşallah ilk hafta girerim nakilde Son düzenleme: 28 Ağustos 2024
tatlipatates41 dedi: İllaki olacaktır umarım mutlu oluruz su zamanlarda gerçekten ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... insallah istediğim liseye girerim sende girersin ben cok heyecanlıyım şuan Lugatiturki1 dedi: insallah istediğim liseye girerim sende girersin ben cok heyecanlıyım şuan Genişletmek için tıkla... içim hic rahat değil inşallah ilk hafta girerim nakilde
tatlipatates41 Centipat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 171 28 Ağustos 2024 #18 Lugatiturki1 dedi: insallah istediğim liseye girerim sende girersin ben cok heyecanlıyım şuan içim hic rahat değil inşallah ilk hafta girerim nakilde Genişletmek için tıkla... İnşallah kanka bekliyoruz heyecanla benimde içim rahat değil :/
Lugatiturki1 dedi: insallah istediğim liseye girerim sende girersin ben cok heyecanlıyım şuan içim hic rahat değil inşallah ilk hafta girerim nakilde Genişletmek için tıkla... İnşallah kanka bekliyoruz heyecanla benimde içim rahat değil :/
Lugatiturki1 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 253 29 Ağustos 2024 #19 tatlipatates41 dedi: İnşallah kanka bekliyoruz heyecanla benimde içim rahat değil :/ Genişletmek için tıkla... nakil başvurusu attinmi ben atamadım bos yer yoktu Lugatiturki1 dedi: nakil başvurusu attinmi ben atamadım bos yer yoktu Genişletmek için tıkla... Antalya'da yım hayla bu nakildede bos yer çıkmazsa burdan bitane liseye yerlesmeyi düşünüyorum
tatlipatates41 dedi: İnşallah kanka bekliyoruz heyecanla benimde içim rahat değil :/ Genişletmek için tıkla... nakil başvurusu attinmi ben atamadım bos yer yoktu Lugatiturki1 dedi: nakil başvurusu attinmi ben atamadım bos yer yoktu Genişletmek için tıkla... Antalya'da yım hayla bu nakildede bos yer çıkmazsa burdan bitane liseye yerlesmeyi düşünüyorum
tatlipatates41 Centipat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 171 29 Ağustos 2024 #20 Lugatiturki1 dedi: nakil başvurusu attinmi ben atamadım bos yer yoktu Antalya'da yım hayla bu nakildede bos yer çıkmazsa burdan bitane liseye yerlesmeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hayır bekliyorum
Lugatiturki1 dedi: nakil başvurusu attinmi ben atamadım bos yer yoktu Antalya'da yım hayla bu nakildede bos yer çıkmazsa burdan bitane liseye yerlesmeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hayır bekliyorum