ömer bayzit Femtopat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #1 Lise için veli dilekçesi ile devamsızlık sildirebiliyor muyuz? Yeni yönetmelikle kalktı diye bir şey okudum, son durum nedir?
Lise için veli dilekçesi ile devamsızlık sildirebiliyor muyuz? Yeni yönetmelikle kalktı diye bir şey okudum, son durum nedir?
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #2 ömer bayzit dedi: Lise için veli dilekçesi ile devamsızlık sildirebiliyor muyuz? Yeni yönetmelikle kalktı diye bir şey okudum, son durum nedir? Genişletmek için tıkla... 5 iş günü içinde bildirmen gerek. Silinmiyor izinli diye geçiyor.
ömer bayzit dedi: Lise için veli dilekçesi ile devamsızlık sildirebiliyor muyuz? Yeni yönetmelikle kalktı diye bir şey okudum, son durum nedir? Genişletmek için tıkla... 5 iş günü içinde bildirmen gerek. Silinmiyor izinli diye geçiyor.
Sipitipo Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 510 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS DUAL RX6600 Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 XPG RAM ASUS B550-A PRİME 550 WATT FSP PSU VENTO VG11 KASA KİNGSTON 1 TB M2 SSD Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #3 ömer bayzit dedi: Lise için veli dilekçesi ile devamsızlık sildirebiliyor muyuz? Yeni yönetmelikle kalktı diye bir şey okudum, son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Silemezsiniz özürsüzü özürlüye çevirebilirsiniz anca.
ömer bayzit dedi: Lise için veli dilekçesi ile devamsızlık sildirebiliyor muyuz? Yeni yönetmelikle kalktı diye bir şey okudum, son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Silemezsiniz özürsüzü özürlüye çevirebilirsiniz anca.
B By Maskely Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #4 ömer bayzit dedi: Lise için veli dilekçesi ile devamsızlık sildirebiliyor muyuz? Yeni yönetmelikle kalktı diye bir şey okudum, son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Daha 1 hafta önce yaptım. Velisi olduğum ... adlı öğrenci hastalığı dolayısıyla bilgim dahilinde okula gelememiştir ... tarihli devamsızlıklarının silinmesini talep ediyorum gibi basit bir dilekçe yaz siliyorlar.
ömer bayzit dedi: Lise için veli dilekçesi ile devamsızlık sildirebiliyor muyuz? Yeni yönetmelikle kalktı diye bir şey okudum, son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Daha 1 hafta önce yaptım. Velisi olduğum ... adlı öğrenci hastalığı dolayısıyla bilgim dahilinde okula gelememiştir ... tarihli devamsızlıklarının silinmesini talep ediyorum gibi basit bir dilekçe yaz siliyorlar.
ömer bayzit Femtopat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #5 tamamdır sağolun, amacım izinliye çevirmekti zaten
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #6 Özürlüye çevir ailen müdürle konuşunca oluyor.