Lise için Windows vs macOS

Lise için macOS vs Windows

• macOS

• Windows

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Ben MacBook Air kullanıyorum. Yüksek lisans ve doktora dönemimde tüm ihtiyaçlarımı karşıladı Macbook tavsiye ederim.

Bir MacBook kullanıcısı olarak diyebilirim ki, performanstan yoksun bir bilgisayar alışılageldik dizüstü bilgisayarlara göre. Şöyle bir örnek vereyim: işlemcim i5 görünüyor ve 2 çekirdekli. Bir algoritma çalıştırdığım zaman işlem gücü çok düşük olduğu için çok fazla beklemem gerekiyor. Dahili ekran kartı da performanslı olmadığı için kimi zaman webde gezerken bile kasmalar yaşayacaktır. Ayrıca fiyatı yüksek diğer bilgisayarlara nazaran. Yani buna verilecek olan fiyata çok daha performanslı bir bilgisayar alınabilir.

Arkadaşlar ailenin herhangi bir para sıkıntısı yok sadece belli bir süre kullanmak istiyorlar o yüzden Mac önereceğim.

Su an kullandigim MacBook Air 2012 üretimli bir cihaz. Senelerdir kullaniyorum, gecen sene bataryasini degistirdim muhtemelen 3-4 yil daha benimle gelecek bu alet. Uzun ömürlü ve performansli bir cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…