Lise ilk dönem devamsızlık hakkı kaçtır?

• Konuyu başlatan eraydD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 3.030

eraydD

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bu dönem 11 gün özürsüz devamsızlığım var. Normalde 10'u geçince özürlüye aktarırım fakat 2. dönem aktarmayı düşünüyorum. Devamsızlıktan kalma yıl sonu mu olur, yoksa ilk dönem 10 gün özürsüz sınırını geçtiğim için kalır mıyım?

Merhaba, bu dönem 11 gün özürsüz devamsızlığım var. Normalde 10'u geçince özürlüye aktarırım fakat 2. dönem aktarmayı düşünüyorum. Devamsızlıktan kalma yıl sonu mu olur, yoksa ilk dönem 10 gün özürsüz sınırını geçtiğim için kalır mıyım?

Özürsüz 10 gün toplamda ise 30 günü geçmemesi lazım heyet raporu vs alırsan işler değisiyor. Kesin bir şey için idare ile görüşmeni tavsiye ederim okuluna göre değişir. Şu anda sistemde sınıf tekrarı olarak gözüküyor olman lazım.

Sildirmenin günü var 1. dönem olanların hepsini 2. dönem sildiremezsiniz.

1. dönem yapılan devamsızlığı 2. dönem aktarmıyorlardı, şahsen 1. dönem yaptıklarımı 1. dönemin sonunda özürlüye aktarıyordum, 2. dönem yaptıklarımı da son hafta tekrar gidip özürlüye aktarıyordum. Veli gerekiyor tabii.

Kral aktarma işlemi 5 ya da 15 gün içinde yapılması gerekiyor. Yoksa kabul edilmiyor.
Hocam o dedğiniz okuldan okula değişiyor.

Benim demek istediğim mesela ilk dönemim sonunda 12 gün özürsüz devamsızlığım, 2. dönemin sonunda ise 9 gün özürsüz devamsızlığım var. Sınıfta kalıyor muyum?

@333365 hocam siz biliyor musunuz?

Hocam o dedğiniz okuldan okula değişiyor.

Benim demek istediğim mesela ilk dönemim sonunda 12 gün özürsüz devamsızlığım, 2. dönemin sonunda ise 9 gün özürsüz devamsızlığım var. Sınıfta kalıyor muyum?

@333365 hocam siz biliyor musunuz?
Kalırsın. Özürsüz toplam 10 günü geçmemeli. Ve dönemlik bakılmıyor olaya senelik bakılıyor. 21 gün özürsüz devamsızlık yapmış oluyosun böyle.

Kalırsın. Özürsüz toplam 10 günü geçmemeli. Ve dönemlik bakılmıyor olaya senelik bakılıyor. 21 gün özürsüz devamsızlık yapmış oluyosun böyle.
hocam dönemlik değil, senelik bakılıyorsa kalmıyor oluyorum. benim dediğim şu an 11 gün özürsüz devamsızlığımı aktarmayıp 2. dönemde veli izinliye aktarsam ama ilk dönemi 11 özürsüz günle bitirsem 2. dönem sonunda devamsızlık sınırını geçmememe rağmen kalıyor muyum, ilk dönem sınırı aştığım için?

Hocam dönemlik değil, senelik bakılıyorsa kalmıyor oluyorum. Benim dediğim şu an 11 gün özürsüz devamsızlığımı aktarmayıp 2. dönemde veli izinliye aktarsam ama ilk dönemi 11 özürsüz günle bitirsem 2. dönem sonunda devamsızlık sınırını geçmememe rağmen kalıyor muyum, ilk dönem sınırı aştığım için?

Dostum velini al git okula böyle şeyler riske atılmaz pişman olursun kesin bir şey için en sağlıklısı idare ile iletişime geçmektir.

Dostum velini al git okula böyle şeyler riske atılmaz pişman olursun kesin bir şey için en sağlıklısı idare ile iletişime geçmektir.
hocam hallettim ama 9 güne kadar indirdi müdür yardımcısı. haftaya son hafta diye gitmemeyi düşünüyordum acaba haftaya karne mevzusundan yoklama işler mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı